Libnet.ro
UNICEF

01:06

Copilul disparut din Suceava a fost gasit mort

Antena3 Antena3,
Copilul disparut din Suceava a fost gasit mort

Un copil in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, orasul Vicovu de Sus, a disparut din apropierea casei sale. Acesta este cautat de peste o suta de persoanepolitisti, politisti de frontiera, lucratori. continuă pe Antena3

Suceava: Copilul de doi ani disparut de acasa a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

Suceava: Copilul de doi ani, disparut de acasa, a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

Copilul din Suceava cautat de politisti dupa ce disparuse de acasa a fost gasit mort

Copilul in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, de pe raza orasului Vicovu de Sus din judetul Suceava, cautat de politisti dupa ce disparuse de acasa vineri seara, a fost gasit mort pe un teren viran situat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai, anunta Digi 24.

Un angajat al Penitenciarului Rahova a fost gasit mort in postul de paza. Barbatul anuntase ca se simte rau, dar nimeni nu l-a luat in seama

Un gardian de la Penitenciarul Rahova a murit joi, la scurt timp dupa ce a ajuns la serviciu. Barbatul, de 42 de ani, a spus ca se simte rau inca de la intrarea in tura dar nimeni nu l-a luat in s.

Copilul de doi ani din Suceava dat disparut de familie a fost gasit mort pe un teren din apropierea locuintei

Politistii suceveni care cautau un copil de 2 ani si 4 luni disparut vineri seara din curtea familiei sale, din localitatea Vicovu de Sus, l-au gasit pe micut decedat. La cautari au participat 100 de oameni, cu camere de termoviziune, caini de urma si un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne.

Un copil de cinci ani a fost gasit incuiat in sifonier. Marturisirea baiatului e dramatica

Politia din Texas a gasit un baiat de patru ani incuiat intr-un sifonier extrem de mic. Oamenii legii sunt de parere ca copilul statea acolo de cateva ore bune. Momentul socant a fost.

Accident mortal cu fuga de la locul faptei. Cadavrul unei fetite a fost gasit langa autoturismul rasturnat

Un grav accident s-a produs azi-noapte pe drumul national 10, chiar in fata fabricii de caramida din localitatea Satuc. Un sofer a pierdut controlul masinii, a intrat intr-o teava de gaze, dupa care s-a rasturnat. Conducatorul auto a fugit iar langa masina a fost gasit cadavrul unei fetite.

VIDEO Accident mortal cu fuga de la locul faptei. Cadavrul unei fetite a fost gasit langa autoturismul rasturnat

Un grav accident s-a produs azi-noapte pe DN10, chiar in fata fabricii de caramida din localitatea Satuc. Un sofer a pierdut controlul masinii, a intrat intr-o teava de gaze, dupa care s-a rasturnat. Conducatorul auto a fugit, iar langa masina a fost gasit cadavrul unei fetite. Politistii l-au descoperit pe sofer cateva ore mai tarziu.

O armata de oameni cauta un copil de 2 ani dat disparut de familie. Baiatul a fost vazut ultima data jucandu-se in curte

Politistii suceveni cauta un copil de 2 ani si 4 luni care a disparut din curtea familiei sale, din localitatea Vicovu de Sus. La cautari participa 100 de oameni, cu camere de termoviziune, caini de urma si un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )