Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus. continuă pe Antena3

Coreea de Nord anunta CEA MAI GRAVA criza: SUA ar trebui sa...

Noi acuzatii grave aduse de Phenian! Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare.

Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Moneda nationala a atins luni cea mai slaba cotatie din 2012 si pana in prezent in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Industria IT, cea mai afectata de Revolutia Fiscala a PSD

Cea mai afectata industrie Revolutia Fiscala a PSD este cea din IT deoarece, in ciuda faptului ca a fost anuntate ca avand impact fiscal zero asupra angajatorilor, ea va aduce in 2018 costuri.

Implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare

Presedintele Tineretului National Liberal TNL), deputatul Mara Mares, a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca scopul sau si al colegilor sai este sa deschida partidul catre tineri si sa-i faca pe acestia sa inteleaga ca implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare.

Vitalie Sprinceana: Cea mai buna strategie de lichidare a nostalgiei dupa URSS este crearea unui stat social al bunastarii

Cea mai buna strategie de lichidare a nostalgiei dupa Uniunea Sovietica este crearea unui stat social al bunastarii. Discutia despre trecutul sovietic se afla in captivitatea dintre doua pozitii partizane si opuse: apologetii si cei care il condamna, lipsind alte abordari, a declarat sociologul Vitalie Sprinceana ladezbaterile publice Un veac de Revolutie Rusa: urmari si asteptari, organizate de IPN si Radio Moldova.

Un nou salt al euro: 4,6390 lei. Cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Euro continua sa creasca, in contextul scandalului legat de modificarea codului fiscal. Banca Nationala a Romaniei a stabilit, vineri, un curs de 4,6390 lei. Este cea mai mare valoare din ultimii cinci.

Care este cea mai buna forma de eliminare a stresului potrivit zodiei tale

Potrivit expertilor, semnul astral are un rol important in definirea personalitati, iar astfel zodia iti poate indica si care este cea mai buna metoda de a scapa de stres. Berbec - o zi libera.

Din cea mai buna situatie macroeconomica a Romaniei au mai ramas doar riscurile

Nu am vazut niciodata, dar absolut niciodata in 27 de ani, o situatie macroeconomica mai buna, dar tot la fel de adevarat ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul unei conferinte organizate de Asociatia Romana a Bancilor in luna mai a acestui an. in ciuda acestor riscuri, Mugur Isarescu mai preciza ca noi trebuie sa continuam, ca nu o sa stagnam de frica riscurilor, sa ne asumam riscuri in conditii de prudenta mai mare.

Cea mai mare zi de cumparaturi - Pe platforma Alibaba s-a vandut de peste 25 miliarde dolari de Singles Day

Uriasa sarbatoare a cumparaturilor organizata de gigantul chinez Alibaba a adus un nou record, magazinele de pe platforma vanzand de peste 25 miliarde dolari pe 11 noiembrie. Cresterea a fost de 39% fata de anul trecut si Alibaba a inclus pe platforma si sute de mii de magazine din zona rurala a Chinei si a extins Singles Day in tot mai multe tari.

Buzunarele romanilor, lovite din nou. Inflatia, la cea mai mare cota, din 2013 incoace

Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 2,6%, cel mai mare nivel inregistrat din august 2013, cand a fost 3,67%, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )