Libnet.ro
UNICEF

20:15

Corespondenta Ucraina: Oamenii din estul Ucrainei vor vota duminica printre explozii si focuri de arma. Orice s-ar intampla la alegeri, nu va fi bine

Adevărul Adevărul,
Corespondenta Ucraina: Oamenii din estul Ucrainei vor vota duminica printre explozii si focuri de arma. Orice s-ar intampla la alegeri, nu va fi bine

Vor iesi extrem, extrem de putini oameni la vot in estul Ucrainei, transmite Marius Saizu, jurnalist Prima TV aflat la Slaviansk. Acesta descrie atmosfera din Donetk, un oras unde ,poate ca, sunt pe strazi mai multi jurnalisti decat localnici. Armata deplaseaza tancuri spre Donetk si nu se stie ce va fi si maine. continuă pe Adevărul

Insurgentii prorusi au patruns in patru mine de carbune din estul Ucrainei

Insurgentii inarmati prorusi au invadat, joi, patru mine de carbune din regiunea separatista Lugansk est), a anuntat ministerul ucrainean al Energiei intr-un comunicat. in urma atacului, minele si-au.

Mutare-surpriza, azi, in estul Ucrainei. Teritoriile controlate de separatisti au fuzionat in Republica Novorossia

Miscare cu totul surprinzatoarre in estul Ucrainei. A aparut o asa-zisa republica numita Novorossoia, anunta Agerpres, care preia o stire a RIA Novosti.

Mutare-surpriza in estul Ucrainei. Teritoriile controlate de separatisti au fuzionat in Republica Novorossia

Miscare cu totul surprinzatoarre in estul Ucrainei. A aparut o asa-zisa republica numita Novorossoia, anunta Agerpres, care preia o stire a RIA Novosti.

Un comando antiterorist maghiar a fost trimis in estul Ucrainei

Un comando antiterorist din Ungaria a fost trimis in estul Ucrainei pentru realizarea unei misiuni speciale. Militarii detasamentul de elita TEK, trebuie sa-l elibereze pe un cetatean maghiar rapit si tinut.

Cetateanul ungar luat ostatic in estul Ucrainei a fost eliberat

Cetateanul ungar care fusese rapit in estul Ucrainei a fost eliberat, anunta Departamentul ungar pentru combaterea terorismului TEK). Barbatul, angajat al unei firme ucrainene, a fost eliberat miercuri de.

Doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, acuzati ca transportau armament

Doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, sunt acuzati de Washington ca transportau armament in masinile lor.

Violentele continua in Ucraina: 20 de insurgenti pro-rusi au fost ucisi in ultimele ore

20 de insurgenti pro-rusi au fost ucisi in ultimele ore, intr-un atac din estul Ucrainei, scriu jurnalistii de la Huffington Post. Confruntarile dintre fortele loiale Kievului si separatisti au loc cu o zi.

28 de arestati preventiv si alti 4 arestati la domiciliu vor vota in Prahova

O parte din persoanele aflate in arestul preventiv sau in arestul la domiciliu, in Prahova, si-au manifestat intentia de a vota pe 25 mai, la alegerile europarlamentare 2014.

Cetatenii Republicii Moldova care vor vota in afara tarii se vor putea inregistra in prealabil pe site-ul alegator.md

Cetatenii Republicii Moldova cu drept de vot care se afla in strainatate si care intentioneaza sa participe la viitoarele alegeri se vor putea inregistra in prealabil, prevede un regulament adoptat de Comisia Electorala Centrala CEC).

Efectivele militare ruse de la frontierele Ucrainei se vor retrage in 20 de zile

Efectivele militare ruse stationate la frontierele Ucrainei vor reveni in unitatile permanente in urmatoarele 20 de zile, in conformitate cu ordinul presedintelui Vladimir Putin, anunta seful Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )