Libnet.ro
UNICEF

13:45

Corina Cretu, ingrozita de birocratia din tara noastra: Romania isi complica singura existenta

B1 B1,
Corina Cretu, ingrozita de birocratia din tara noastra: Romania isi complica singura existenta

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, s-a declarat ingrozita de birocratia din Romania. intr-o declaratie facuta luni, la Palatul Victoria, aceasta a subliniat ca reducerea. continuă pe B1

Doi studenti romani eminenti de la Oxford organizeaza primul targ de stiinte din tara noastra

Intre 17 si 20 decembrie, la Pitesti si Baia Mare are loc Romania Science Week, primul targ de stiinte desfasurat la nivel national din Romania. Scopul evenimentului este de a promova stiinte precum matematica, fizica, astronomia, chimia, biologia si altele publicului larg. Intrarea este gratuita si nu exista limita de varsta.

Corina Cretu: Romania a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013

Aflat luni la Palatul Victoria, comisarul european Corina Cretu a afirmat ca doar 2,8 miliarde de euro sunt reprogramate pentru perioada 2014-2020 pentru a continua lucrarile care nu s-au terminat la timp. 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013 au fost total pierdute, a precizat Cretu.

Comisarul Corina Cretu, intrevederi cu Tudose, Carmen Dan si Felix Stroe

Comisarul european Corina Cretu se afla, luni si marti, in vizita in Romania, context in care are programate intalniri cu premierul Mihai Tudose si cu mai multi membri ai Executivului si va participa la o serie de actiuni privind finantarea europeana.

Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca maine vor fi semnate contracte de investitii din fondurile europene in valoare de 300 de milioane de euro si ca va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizarii sistemului de urgenta 112.

Turistii nerezidenti sositi in tara noastra au cheltuit in medie 2159,8 lei/persoana

Principalul motiv al sejurului petrecut de turistii nerezidenti in tara noastra in trimestrul III 2017 l-a reprezentat afacerile, participarea la congrese, conferinte, cursuri, targuri si expozitii 55,5% din numarul total de turisti nerezidenti), cheltuielile acestora reprezentand 58,9% din total, potrivit unui comuinicat de presa.

VIDEO Flashmob cu bagaje si trolere in fata sediului PSD Sibiu: Multi romani, in special tineri, se gandesc serios sa plece din tara

Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc duminica la pranz, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara, relateaza News. ro. Pentru a saptea zi consecutiv, sibienii s-au strans la pranz in ceea ce au denumit Zona libera de coruptie, aflata peste drum de sediul organizatiei judetene a PSD Sibiu.

Corina Cretu: Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro alocate infrastructurii de transport

Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013, a declarat, luni, Comisarul Europeanpentru Politica Regionala, Corina.

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene, a declarat, astazi, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul Galei Fondurilor Structurale.

INTERVIU Cosmin Contra: Eu nu sunt politician, muncesc pentru tara mea!Romania nu e o echipa mica

Cosmin Contra implineste azi 42 de ani si este unul dintre cei mai tineri selectioneri din Europa si chiar din lume.

Lucrari de 40 de milioane de euro pentru reabilitarea feroviara din tara, desfasurate de Alstom

Compania Alstom, care dezvolta si comercializeaza sisteme, echipamente si servicii pentru sectorul feroviar, va efectua lucrari in valoare de circa 40 de milioane de euro pe subtronsonul Ilteu-Gurasada, in cadrul contractului de modernizare feroviara semnat recent de CFR si Consortiul RailWorks din care face parte Alstom, potrivit directorului general al Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Gabriel Stanciu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )