Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cornel Gales, prima aparitie publica dupa moartea Ilenei Ciuculete! Cu cine s-a afisat la o Gala!

Antena3 Antena3,
Cornel Gales, prima aparitie publica dupa moartea Ilenei Ciuculete! Cu cine s-a afisat la o Gala!

N-a trecut o luna de zile de cand celebra interpreta de muzica populara si de petrecere Ileana Ciuculete s-a stins din viata, caci Cornel Gales, despre care toata lumea a vorbit ca nu si-a revenit. continuă pe Antena3

Gestul colosal facut de Cornel Gales pentru baietii Ilenei Ciuculete!

Cornel Gales demonstreaza dupa moartea Ilenei Ciuculete ca nu a stat cu ea numai pentru avere. Barbatul le-a cedat, recent, cele doua case din Craiova baietilor regretatei artiste, in plus, a fost dispus sa renunte.

Prietenii lui Cornel Gales se tem pentru viata lui. Se gandeste doar la cum sa moara!

Dupa moartea sotiei sale, Cornel Gales pare sa fie de neconsolat, scrie spynews. ro. Astfel, vaduvul Ilenei Ciuculete a inceput sa isi ingrijoreze apropiatii, acestia luand o decizie.

Un raport al Protectiei Copilului arata ca minorii de la Scoala Speciala nr. 4 din Capitala, care a ajuns in atentia publica dupa ce copiii ar fi legati cu funia si dati cu capul de pereti, au avut acces la imagini nerecomandate

Copiii de la Scoala Speciala nr. 4 din Capitala ar fi avut acces la imagini nerecomandate minorilor, arata un raport al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4. Autoritatile s-au sesizat dupa ce Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) a depus o plangere penala, pe motiv ca minorii ar fi fost legati cu funia si dati cu capul de pereti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )