Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corneliu Vadim Tudor, dezlantuit la adresa Angelei Balan: Pot sa duc o mahalagioaca de tipul asta in Parlamentul European?

B1 B1,
Corneliu Vadim Tudor, dezlantuit la adresa Angelei Balan: Pot sa duc o mahalagioaca de tipul asta in Parlamentul European?

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut un schimb de replici dure cu Angela Balan, cea care il acuza ca nu i-a cedat locul vacant al lui Gigi Becali in Parlamentul European. Mi s-a fabricat. continuă pe B1

Corneliu Vadim Tudor, dezlantuit la adresa Angelei Balan: Pot sa duc o mahalagioaica de tipul asta in Parlamentul European?

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut un schimb de replici dure cu Angela Balan, cea care il acuza ca nu i-a cedat locul vacant al lui Gigi Becali in Parlamentul European. Mi s-a fabricat.

Corneliu Vadim Tudor: Angela Balan m-a dat in judecata pentru ca nu i-am dat postul lui Becali.

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, vineri, la DNA pentru a fi audiat intr-un nou dosar in care este acuzat de fals intelectual si uz de fals. Angela Balan este suparata ca nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali. Se bat toti ca niste caini pe un os din fata macelariei. Angela Balan sustine ca am trimis eu o adresa la Autoritatea Electorala in care am anuntat ca nu mai este membra a partidului, desi ea facea parte din partid. O minciuna! Ea a fost membra in conducerea UNPR. Nu poti sa fii in .

Corneliu Vadim Tudor, din nou presedinte PRM.

Corneliu Vadim Tudor este din nou presedinte al Partidului Romania Mare, prin decizia Tribunalului Bucuresti. Decizia nu e definitiva. La 27 iulie, in cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotarat excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, inregistrandu-se doar patru voturi impotriva si trei abtineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegati prezenti. Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales in functia de presedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele .

Corneliu Vadim Tudor, acuzat ca a furat steagul de lupta al lui Avram Iancu

Corneliu Vadim Tudor este acuzat de furt calificat. Gheorghe Funar, actualul presedinte al Partidului Romania Mare, spune ca Tribunul ar fi furat din sediul PRM steagul de lupta al lui Avram Iancu, care dateaza de la.

Corneliu Vadim Tudor, din nou presedinte al PRM

Corneliu Vadim Tudor a fost repus joi in functia de presedinte al Partidului Romania Mare. Decizia nu este definitiva. Europarlamentarul fusese inlaturat de la conducerea formatiunii, iar in locul sau fusese.

Corneliu Vadim Tudor, acuzat de fals intelectual si uz de fals: Europarlamentarul, asteptat la audieri vineri

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor va fi audiat vineri, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un nou dosar penal, in care este acuzat de fals intelectual si uz de fals.

Corneliu Vadim Tudor, la Parchetul iCCJ: Ma convoaca drept invinuit fara sa spuna de ce

Corneliu VadimTudor s-a prezentat, vineri, la Parchetul iCCJ, pentru a i se aduce la cunostinta ca este invinuit intr-un dosar de fals si uz de fals in legatura cu deconturi privind sume de bani de la.

Politic Show: Corneliu Vadim Tudor, repus de instanta presedinte al PRM; Cristian Preda, invitatie la confruntare adresata lui Vasile Blaga: Nu sunt convins ca are curajul sa accepte; Senatorii lui Dragnea cresc salariile primarilor

PDL Iasi s-a predat cu totul la PSD. Gabriel Surdu, seful filialei democrat liberale impus de Vasile Blaga, este un apropiat al primarului. Parlamentarii UDMR vor suplimentarea bugetului de la Ministerul Culturii cu bani de la Presedintie, CCR si ANI. Senatorii Comisiilor.

Vadim Tudor, urmarit penal pentru fals si uz de fals in urma unei plangeri a Angelei Balan

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala pe numele europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor pentru fals intelectual si uz de fals, potrivit avocatului acestuia, Mariana Stefan, in urma unei plangeri a fostei membre a PRM Angela Balan, informeaza Agerpres.

Vadim Tudor, despre plangerea facuta de Angela Balan: E o facatura menita sa-mi tina mainile ocupate

Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, la iesirea de la Parchetul instantei supreme, ca a fost pus sub acuzare de catre septuagenara Angela Balan, care l-a acuzat ca ar fi anuntat la Autoritatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )