Libnet.ro
UNICEF

18:00

CORONAVIRUS: Actuala tulpina virala este mai infectioasa decat versiunea originala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORONAVIRUS: Actuala tulpina virala este mai infectioasa decat versiunea originala

Varianta de SARS-CoV-2 care este dominanta in prezent pe plan mondial infecteaza mai usor celulele decat acea tulpina de coronavirus aparuta la inceputurile pandemiei in China. continuă pe Ziarul Bursa

Actuala tulpina virala a coronavirusului este mai infectioasa decat versiunea originala - studiu

Varianta de SARS-CoV-2 care este dominanta in prezent pe plan mondial infecteaza mai usor celulele decat acea tulpina de coronavirus aparuta la inceputurile pandemiei in China, fapt care o face sa fie probabil mai contagioasa in randul comunitatilor, desi acest detaliu nu a fost deocamdata confirmat, potrivit unui studiu publicat joi in revista Cell si citat de AFP.

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: Este mai rau decat pandemia

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca este mai rau chiar si decat pandemia de coronavirus. Social-democratii ii reproseaza Executivului liberal ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%.

Nou studiu despre coronavirus: Imunitatea la COVID-19 este mai mare decat au aratat testele de anticorpi

Noile cercetari efectuate de Karolinska Institutet si Karolinska University Hospital arata ca multe persoane cu forme usoare de COVID-19 sau asimptomatice au format asa-numita imunitate mediata de celulele T la no.

Virusul a suferit mutatii importante: de ce actuala tulpina este mai infectioasa decat cea initiala

Noul virus inca infecteaza foarte multi oameni in fiecare zi, iar acest lucru s-ar putea datora si faptului ca vorbim despre o tulpina mai agresiva, formata in urma mutatiilor.

Un director de la stat sustine ca a platit pentru jumatate de apartament in Florida mai putin decat pentru o garsoniera in Timisoara

Seful societatii de administrare a pietelor din subordinea Primariei Timisoara si-a trecut in ultima declaratie de avere achizitia unui apartament in Florida. Directorul de la Piete sustine ca pretul pe care l-a platit pentru jumatate din apartamentul din Florida este mai mic decat al unei garsoniere in Timisoara.

OMS: Ceea ce este mai rau urmeaza sa vina

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat ca, in ceea ce priveste pandemia de coronavirus, ceea ce este mai rau urmeaza sa vina.

Caz revoltator in Alba. O femeie a primit timp de 16 ani o pensie mai mica decat i se cuvea in mod legal. Functionarul care a gresit, a decedat intre timp

O femeie din Alba, care s-a pensionat in urma cu 16 ani, a primit in tot acest timp o pensie mai mica decat i se cuvenea. Nedreptatea a fost descoperita dupa un control al Casei Nationale de Pensii la Casa de Pensii Alba.

Coronavirusul este mai mult decat o boala respiratorie. Ce se intampla in creierul tau, daca te infectezi

Boala declansata de coronavirus a incetat demult sa fie o boala respiratorie. Cu fiecare saptamana de epidemie care trece, pentru specialisti devine tot mai clar ca SARS-CoV-2 poate declansa si numeroase.

Bolile scolii romanesti, mai vechi decat COVID-ul

Am asistat la cea mai mica rata de promovare a examenului national de Bacalaureat, 62,9%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )