Libnet.ro
UNICEF

17:00

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre aparitia unui vaccin impotriva virusului: Probabil in a doua jumatate a anului viitor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre aparitia unui vaccin impotriva virusului: Probabil in a doua jumatate a anului viitor (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca probabil in a doua. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre ultimul bilant privind COVID-19 in Romania: Astept momentul in care intram in faza de scadere treptata

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a afirmat luni ca ultimul bilant privindnumarul cazuri noi de COVID-19 in Romania indica o evolutie de tip platou, o stabilizare a.

UE contribuie cu 1 miliard euro pentru gasirea unui vaccin impotriva COVID-19

Uniunea Europeana s-a angajat luni sa finanteze cu 1 miliard de euro initiativa de cercetare globala a vaccinurilor si tratamentul pentru coronavirus, a declarat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Franta si Germania au anuntat ca vor contribui cu 500 milioane euro, respectiv 525 milioane euro.

Digi 24: De ce numarul persoanelor vindecate de coronavirus creste foarte rapid in Romania. Explicatiile lui Alexandru Rafila

Numarul persoanelor declarate vindecate dupa infectarea cu coronavirus a ajuns la 5. Presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat la Digi24 ca in Romania au fost inregistrate forme usoare si medii de infectare, fapt care justifica cresterea rapida a persoanelor vindecate si externate.

Alexandru Rafila avertizeaza: Nu incercati sa cumparati Remdesivir de pe internet Medicamentul, autorizat in SUA pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, le-a recomandat romanilor insistent sa nu incerce sa cumpere de pe internet Remdesivir, medicamentul autorizat in Statele Unite ca terapie pentru.

Alexandru Rafila: Nu cred ca vom avea o explozie a numarului de imbolnaviri

Varful epidemiei de COVID-19 despre care discutam de atatea saptamani ar putea sa nu existe. Presedintele Asociatiei de Microbiologie, Alexandru Rafila, a declarat ca nu crede ca va mai exista o explozie a numarului de cazuri. Si in cel mai negru scenariu, vom ramane la cel mult 300, 400 de cazuri pe zi.

Cum se va circula cu metroul in Bucuresti, dupa ridicarea restrictiilor. Alexandru Rafila a facut anuntul

Alexandru Rafila a vorbit despre cum s-ar putea desfasura conditiile de circulatie cu metroul in Capitala, dupa ce masurile de restrictie vor fi ridicate.

UE aloca un miliard de euro cercetarii mondiale in vederea obtinerii unui vaccin

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce un miliard de euro cercetarii mondiale in vederea obtinerii unui vaccin si unui tratament impotriva noului coronavirus, a anuntat luni presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen intr-o conferinta a donatorilor, relateaza Reuters.

Avertismente deosebite pentru romani: Nelu Tataru si Rafila despre ce se intampla in aceste zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ciuda sperantei romanilor de a fi relaxate masurile de siguranta, inca nu e cazul. De cealalta parte, Alexandru Rafila atrage.

Coronavirus: Comisia Europeana a reusit sa stranga 7,4 miliarde de euro pentru descoperirea unui vaccin, prin teledonul lansat de Ursula von der Leyen Printre donatori, Madonna si Bill Gates Marele absent - SUA - UPDATE

Madonna, Bill si Melinda Gates, printi, un rege, presedinti si sefi de stat au participat luni la teledonul organizat de Bruxelles pentru finanta cercetarea si dezvoltarea unui vaccin pentru coronavirus, contribuind astfel la strangerea a 7,4 miliarde de euro, relateaza AFP.

Efort fara precedent pentru dezvoltarea unui vaccin eficient impotriva COVID-19: Peste 8 miliarde de dolari, donati de zeci de tari si organizatii

Peste 8 miliarde de dolari au fost pusi la bataie pentru finantarea proiectelor care sa contribuie la dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului si sa finanteze cercetarea in diagnosticul si tratamentul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )