Libnet.ro
UNICEF

14:45

CORONAVIRUS |Ialomita: CJSU a propus carantinarea municipiului Slobozia

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ialomita: CJSU a propus carantinarea municipiului Slobozia

Miercuri seara, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ialomita a propus carantinarea municipiului Slobozia pentru 14 zile, incepand din data de 12 noiembrie, dupa ce incidenta cumulata a. continuă pe B1

CJSU Ialomita a propus carantinarea municipiului Slobozia pentru 14 zile

Decizia a fost luata dupa ce incidenta cumulata a ajuns la 7,46 cazuri la mia de locuitori.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita propune carantinarea orasului Slobozia, de joi

Comitetul pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ialomita a propus, miercuri, in sedinta, carantinarea orasului Slobozia, incepand de joi, de la ora 12. 00, pentru o perioada de 14 zile, potrivit Mediafax.

Subprefectul Rares Macrea anunta ca se ia in calcul carantinarea municipiului Sibiu

Subprefectul Rares Macrea a declarat miercuri seara ca autoritatile sanitare iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de COVID-19, potrivit Agerpres. UPDATE Spitalul de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu devine spital suport-COVID-19, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) local. UPDATE Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita propune carantinarea orasului Slobozia, de joi.

DSP Sibiu propune carantinarea municipiului Sibiu

DSP Sibiu a realizat o analiza de risc si a trimis-o Centrului National de Sanatate Publica pentru avizare. iN propunerea DSP Sibiu se vorbeste despre carantinarea municipiului Sibiu, a comunei Selimbar, lipita practic de municipiul resedinta de judet, dar si a oraselor Talmaciu si Cisnadie. Municipiul Sibiu are, miercuri, o incidenta cumulata de 11,18 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, scrie News.

CORONAVIRUS |Ialomita: Un tanar a plecat din carantina ca sa joace fotbal. Barbatul s-a ales cu dosar penal

Un tanar din Slobozia, aflat in carantina, a ignorat regulile impuse de autoritati si a plecat sa joace fotbal. Barbatul a fost prins de jandarmi chiar pe terenul de sport si sa ales cu un dosar penal pentru z.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )