Libnet.ro
UNICEF

20:30

CORONAVIRUS: inca un pasager de pe nava Diamond Princess s-a stins din viata

B1 B1,
CORONAVIRUS: inca un pasager de pe nava Diamond Princess s-a stins din viata

Coronavirusul a facut o noua victima pe nava Diamond Princess, andocata in portul Yokohama. Mai precis, un barbat japonez, de peste 80 de ani, a fost rapus de virus. Astfel, acesta este al treilea deces. continuă pe B1

Infectia cu coronavirus. in ce conditii au fost adusi in tara romanii de pe nava Diamond Princess si unde vor sta in carantina FOTO VIDEO

Adusi in tara de o aeronava Alenia C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane comandata de locotenent-comandorul Romeo Garz, cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au ajuns intr-un centru special amenajat pentru astfel de cazuri a carui adresa este tinuta secreta de autoritati.

Romanii de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati, adusi in tara. Ei vor ramane in carantina 14 zile

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au fost adusi in tara, sambata dimineata, cu o aeronava militara care a aterizat la Baza Aeriana 90. Ei vor ramane in carantina 14 zile, testele facute inainte de imbarcarea in avion la Tokyo fiind negative pentru infectia cu coronavirus.

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara. Guvernul Italiei a trimis doua aeronave in Japonia pentru a recupera mai multi cetateni europeni. Romanii vor ajunge in Germania de unde vor fi preluati de un avion militar si adusi la Bucuresti. Alti noua romani, membri ai echipajului, vor ramane in continuare in carantina, in portul Yokohama.

CORONAVIRUS Sase romani de pe nava Diamond Princess vor fi adusi in tara: Vor merge catre locul de carantina, unde vor sta 14 zile. E vorba de un pasager si cinci membri ai echipajului

EXCLUSIV ONLINE Sase romani, un pasager si 5 membri ai echipajului, au fost preluati de o aeronava italiana si urmeaza sa fie adusi in tara, dupa ce vor fi preluati din Italia de aceiasi aeronava.

MAE: Sase cetateni romani de pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara

Sase cetateni romani de pe nava Diamond Princessa, aflata in Japonia, doi pasageri si patru membri ai echipajului, si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, a anuntat, joi, Ministerul Afacerilor Externe MAE). Ei vor ajunge joi in Uniunea Europeana cu o aeronava italiana, alaturi de alti cetateni europeni. Cei doi cetateni romani infectati cu coronavirus sunt in stare buna.

Coronavirus. Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama, vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat. La bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus. Cei doi sunt tratati in Japonia.

Coronavirusul a ajuns in Israel: Primul caz a fost confirmat la un cetatean intors de pe nava Diamond Princess

Autoritatile israeliene au confirmat vineri existenta primului caz de infectare cu coronavirus. Acesta a fost depistat la un pasager de pe nava Diamond Princess care s-a intors in tara dupa ce a putut parasit.

MAE: 6 cetateni de pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara Un avion italian va repatria azi mai multi pasageri europeni

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca pana acum 6 romani aflati pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, in timp ce, in cursul zilei de astazi, o aeronava italiana va asigura transferul unui grup de cetateni europeni catre Uniunea Europeana.

Israelul confirma un prim caz de infectie cu noul coronavirus, la un fost pasager de pe Diamond Princess

Autoritatile israeliene au confirmat vineri un prim caz de infectie cu noul coronavirus, la un pasager care fusese plasat in carantina pe nava de croaziera Diamond Princess inainte de a fi repatriat in Israel in aceasta saptamana, scrie AFP.

CORONAVIRUS: Au murit doua persoane de pe nava de croaziera Diamond Princess, unde sunt si romani

Noul coronavirus din China continua sa faca victime. Doi pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess, ancorata in portul Yokohama din Japonia au murit din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )