Libnet.ro
UNICEF

06:45

CORONAVIRUS |Italia cere o coordonare la nivel european: Oamenii de stiinta ne spun ca inca nu am atins varful

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS |Italia cere o coordonare la nivel european: Oamenii de stiinta ne spun ca inca nu am atins varful

Premierul italian Giuseppe Conte a lansat un apel la 039;039;o coordonare europeana039;039; in domeniile sanatatii si economic pentru a combate epidemia cauzata de coronavirus, avertizand ca tara sa 039;039;inca nu a atins varful039;039; contagiunii. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus: Italia a depasit pragul de 2.000 de morti

Italia, tara europeana care a platit cel mai greu tribut in fata pandemiei de coronavirus, a depasit pragul de 2. 000 de morti, cu 349 decese in ultimele 24 de ore, potrivit bilantului publicat luni seara, scrie AFP.

CORONAVIRUS |Italia: Aproximativ 3.500 de persoane testate pozitiv, intr-o singura zi. Bilantul total al deceselor este de 1.441

Italia a raportat, sambata, 3. 497 de noi persoane testate pozitiv cu virusul din China, iar alte 175 s-au stins din viata. Astfel, numarul total al persoanelor infectate a ajuns la 21. 157, dintre care 1. 441 au.

Ibuprofenul si cortizonul ar putea agrava starea bolnavilor de coronavirus. Masurile medicilor la nivel mondial

Ministrul francez al Sanatatii a precizat public ca tratamentul cu ibuprofen si cortizon ar putea inrautati starea bolnavilor de coronavirus. Aceste substante sunt folosite in tratarea febrei, simptom care apare cel mai adesea la persoanele infectate cu COVID 19. Ibuprofenul si cortizonul fac mai mult rau pentru bolnavii de coronavirus Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane .

UPDATE Coronavirus: OMS cere testarea fiecarui caz suspect - Testati, testati, testati

Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut luni, in fata acestei crize sanitare mondiale majore a epocii noastre, efectuarea unui test pentru fiecare caz suspect de coronavirus, potrivit AFP.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )