Libnet.ro
UNICEF

13:31

Coronavirus Italia: Numarul cazurilor noi raportate, dublu fata de ziua precedenta

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Italia: Numarul cazurilor noi raportate, dublu fata de ziua precedenta

Numarul deceselor din cauza Covid-19 inregistrate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 172 fata de 179 ieri), insa numarul cazurilor noi de infectare anuntate marti de Agentia italiana pentru Protectie Civila, respectiv 1. 402, este aproape dublu fata de cel de luni 744), transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: SUA a trecut de 80.000 de decese Rusia a depasit Marea Britanie la numarul de cazuri

Numarul de cazuri de coronavirus confirmate in lume a depasit 4,25 milioane, iar cel al deceselor de pacienti infectati cu Covid-19 este de peste 287. 000, in conditiile in care mai mult de 1,5 milioane de oameni s-au vindecat, arata centralizarea de pe Worldometers. 40 Canada: Numarul de decese cauzate de COVID-19 a depasit 5. 29 Bulgaria suspenda starea de urgenta, dar unele restrictii antiepidemice sunt mentinute21. 21 Bilantul deceselor din Franta il depaseste pe cel al Spaniei Aproape 27. 000 de morti 20. 42 Italia: Numarul cazurilor noi raportate, dublu fata de ziua precedenta 19. 42 Coronavirus: Parlamentul European devine centru de testare 18. 53 SUA: Fauci: Consecintele redeschiderii prea rapide ar fi foarte grave Numarul deceselor, probabil mai mare decat raportarile oficiale.

Covid-19 |Numarul cazurilor noi de persoane infectate a scazut cu 16% in Romania

Un numar de 190 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost inregistrate in Romania, in scadere cu 16% de la ultima informare de luni, cand au fost 226 de cazuri noi. Astfel, numarul de imbolnaviri a ajuns la 15. 778, a anuntat.

Italia: aproape 31.000 de decese de noul coronavirus. Numarul cazurilor noi s-a dublat in ultimele 24 de ore fata de ultimul bilant zilnic

Autoritatile italiene au anuntat, marti seara, 172 de decese in ultimele 24 de ore. A fost depistat un nou caz la fiecare 68 de teste efectuate.

Coronavirus in lume: Rusia sarbatoreste Ziua Victoriei, fara parada miltara Numarul total al cazurilor de infectii a depasit pragul de 4 milioane Nivel record al somajului in SUA

Numarul cazurilor de infectii cu coronavirus a depasit pragul de 4 milioane, la nivel global, iar peste 276. 000 de oameni si-au pierdut viata, potrivit datelor worlodmeters. Presedintele SUA Donald Trump a spus ca se asteapta ca numarul victimelor se creasca la 95. 000 in SUA, in timp ce datele oficiale arata ca rata somajului a urcat la 14,7% de la 3,5% cat era in februarie, in conditiile in care 20 de milioane de americani si-au pierdut locurile de munca in ultima luna. 29 Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-1915. 45: Franta: Amendamentul indragostitilor, dezbatut de parlamentari in vederea relaxarii masurilor de restrictie15. 13: in Belarus, mii de persoane, inclusiv veterani de razboi, s-au adunat la parada militara dedicata Zilei Victoriei13. 20: Numarul deceselor continua sa scada in Spania11. 55: Continentul care a scapat de pandemie 11. 25: Persoanele care sosesc in Marea Britanie vor fi plasate in izolare 14 zile. 06: Autoritatile din Rusia au raportat sambata 10. 817 cazuri noi de infectii10. 55: Rusia a renuntat la marea parada militara din cauza pandemiei de coronavirus. Ceremoniile s-au mutat in online10. 20: FMI avertizeaza asupra evolutiilor economice negative.

Bilant in crestere in Italia, dupa relaxarea masurilor. Peste 30.730 de persoane au murit de coronavirus

Masurile de restrictie din Italia s-au relaxat in ultima perioada, iar numarul cazurilor pozitive si al deceselor provocate de coronavirus continua sa creasca.

INTERACTIV Se schimba trendul? Cum arata evolutia infectarilor de coronavirus si vindecarilor pe grafice. Cazurile active de bolnavi s-au plafonat

De mai bine de 14 zile cazurile active de coronavirus din tara noastra s-au plafonat in jurul valorii de 7. 500 de cazuri. Mai mult, si media celor vindecati a inceput sa se apropie sau chiar sa depaseasca in unele zile numarul cazurilor noi anuntate zilnic. Vezi in articol o serie de grafice interactive care prezinta situatia in detaliu.

Putin relaxeaza restrictiile din Rusia. Numarul cazurilor din ultimele zile a crescut cu zeci de mii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat relaxarea masurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza BBC.

Bilantul epidemic a ajuns la 30.911 de morti in Italia. Numarul total de cazuri a trecut de 221.000

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30. 911 morti in Italia, cu 172 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a depasit 221.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS: REMAX Romania implementeaza noi metode de lucru ale agentilor imobiliari

Pentru a raspunde la realitatea cotidiana de dezvoltare post criza, REMAX Romania va reduce numarul de persoane care pot vizita o proprietate in acelasi timp, vizionarea prin intermediul tehnologiilor digitale, precum si obligatia agentului de a utiliza masti, manusi si protectie pentru incaltaminte la fiecare interactiune directa cu clientii, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )