Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus, judetul Hunedoara: alte 4 persoane infectate cu Covid 19 au murit. Aveau si alte afectiuni

Adevărul Adevărul,
Coronavirus, judetul Hunedoara: alte 4 persoane infectate cu Covid 19 au murit. Aveau si alte afectiuni

Alti patru oameni care au murit in ultimele zile in judetul Hunedoara au fost infectati si cu coronavirus. Printre ei se numara un tanar de 34 de ani. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. 441 de noi cazuri confirmate in 24 de ore, in Romania. Bilantul total depaseste 5.000 de persoane cu COVID-19. 178 de pacienti se afla la Terapie Intensiva

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca numarul imbolnavirilor cu COVID-19 a trecut de 5. Ultima raportare, joi, ora 13. 00, arata ca pe teritoriul tarii noastre 5. 202 oameni sunt infectati cu noul.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Alti trei pacienti decedati in spitale au fost infectati cu Covid 19

Coronavirus in judetul Hunedoara. Alti trei pacienti care au murit in spitale au fost diagnosticati si cu Covid 19. Toti sufereau de boli grave.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Al 30-lea pacient mort este un barbat internat la Oncologia Deva

Al 30-lea pacient decedat in judetul Hunedoara, infectat si cu coronavirus, este un barbat internat la Sectia Oncologie a Spitalului Judetean din Deva.

Cati oameni s-au vindecat de coronavirus in judetul Hunedoara. Au fost tratati in trei spitale

Trei spitale din judetele Hunedoara si Timis au externat pacienti din judetul Hunedoara, vindecati de coronavirus.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Al 21-lea pacient decedat in spital avea 86 de ani si boli grave

Al 21-lea pacient decedat in urma unor afectiuni grave si diagnosticat cu coronavirus din judetul Hunedoara a fost un barbat de 86 de ani.

Italia anunta alte 570 de decese si aproape 4.000 de cazuri noi de COVID-19, in 24 de ore. Bilantul, mai mic decat in ziua precedenta

Italia a anuntat ca alte 570 de persoane confirmate cu COVID-19 au decedat, vineri, intr-o scadere usoara comparativ cu ziua anterioara, cand erau inregistrate 610 victime. Astfel, bilantul deceselor din.

O noua zi in Marea Britanie, un nou record negativ: 953 de persoane cu COVID-19 au murit in ultimele 24 de ore

Un numar de 953 de persoane confirmate cu COVID-19 au murit in ultimele 24 de ore, in Marea Britanie. Este a doua zi consecutiva in care arhipelagul inregistreaza un record negativ la nivel de decese.

Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale din cele 38 de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19, transmite Mediafax.

Pandemia Covid-19. Lavra Pecerska, o celebra manastire din Kiev, a devenit un focar de contaminare

O celebra manastire ortodoxa din centrul Kievului, care a ignorat masurile de combatere a noului tip de coronavirus, a devenit un focar de contaminare in Ucraina, cu circa 30 de persoane infectate, potrivit unui nou bilant al primariei capitalei ucrainene, informeaza AFP.

Focar de COVID-19 intr-o comuna din judetul Vaslui, dupa o intalnire a cultului penticostal

Intr-o comuna din judetul Vaslui este focar de COVID-19, dupa ce 22 de persoane, intre care o fata de 15 ani, au participat la o intrunire religioasa a cultului penticostal, apoi au fost diagnosticate cu noul virus, potrivit Mediafax. Numarul suspectilor ar putea ajunge la 250 de persoane. Noua maici de la Manastirea Dragomirna, confirmate cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )