Libnet.ro
UNICEF

13:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Nu excludem ca cele in spatii deschise, sa le deschidem la 1 iunie, la 15 iunie (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Nu excludem ca cele in spatii deschise, sa le deschidem la 1 iunie, la 15 iunie (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca restaurantele nu vor fi redeschise la 15 mai, atunci cand tara intra in stare de alerta din cauza pandemiei de coronavirus,. continuă pe B1

Declaratii contradictorii ale ministrului de Interne si ale premierului privind relaxarea restrictiilor si deplasarile in afara localitatilor Ce spune Orban despre redeschiderea hotelurilor si a restaurantelor

Romanii se vor putea deplasa in afara localitatii dupa 15 mai doar pentru anumite motive, precum in interes de serviciu, la rude sau pentru munci agricole, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. El a mai spus ca de la jumatatea acestei luni se va redeschide comertul, dar mall-urile raman inchise, si vor fi redeschise si hotelurile si pensiunile, dar nu si restaurantele, barurile si cafenelele. Ministrul Marcel Vela spunea in urma cu cateva ore ca dupa acesta data romanii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, conferinta de presa, la ora 20.00, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban va sustine luni, la ora 20. 00, o conferinta de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile premierului vin in contextul in care in Romania va incepe o relaxare treptata a restrictiilor im.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Nu am avut stocuri de materiale, echipamente, medicamente

Premierul Ludovic Orban sustine la aceasta ora o conferinta de presa in contextul in care in Romania va incepe, din 15 mai, o relaxare treptata a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de.

Alexandru Rafila, despre redeschiderea bisericilor, frizeriilor si parcurilor

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit joi despre varful epidemiei de coronavirus, redeschiderea bisericilor si parcurilor, masuri de relaxare pe care le pregatesc autoritatile dupa 15 mai.

Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Ludovic Orban a prezentat luni seara un raport de activitate la 6 luni de la preluarea mandatului de catre Guvernul pe care il conduce. El a sustinut ca Executivul a luat masuri in criza COVID inca de la izbucnirea epidemiei in China. De asemenea, el a sustinut ca, fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat se astepta guvernul.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Privitor la caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca economia nu a scazut asa cum era asteptat, in contextul pandemiei de coronavirus, si a precizat ca obiectivul Guvernului a.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

Ludovic Orban: Va exista o anumita relaxare si in ceea ce priveste deplasarea in afara localitatilor

Ludovic Orban a facut, luni seara, mai multe anunturi despre masurile pe care le va lua Guvernul dupa data de 15 mai.

Orban, despre caderea economica: Am vazut incasarile. Lucrurile stau mai bine decat ne asteptam

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, legat de caderea economica a Romaniei despre care vorbesc unii economisti ca a vazut incasarile si ca lucrurile stau mult mai bine decat se astepta.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )