Libnet.ro
UNICEF

21:00

Coronavirus in lume: Nou record de infectii in Statele Unite Rusia se apropie de 10.000 de decese

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Nou record de infectii in Statele Unite Rusia se apropie de 10.000 de decese

Cel putin 53. 069 de noi contaminari cu coronavirus au fost inregistrate in Statele Unite in 24 de ore, un nou record de la inceputul pandemiei. in Federatia Rusa bilantul deceselor se apropie de 10. ------------------------------23:30 Portugalia considera absurda decizia Marii Britanii de a o mentine pe lista de carantina19:52 OMS: Aproape o treime din esantioanele COVID-19 prezinta mutatie18. 04 Arabia Saudita a depasit 200. 000 de infectii17. 48 Pub-urile din Anglia se redeschid de maine. continuă pe Hotnews

Nou record de imbolnaviri in SUA: peste 53.000 de cazuri de COVID-19 raportate intr-o singura zi

Cel putin 53. 069 de noi contaminari cu coronavirus au fost inregistrate in Statele Unite in 24 de ore, potrivit datelor raportate joi la orele 20. 30 vineri, 00. 30 GMT) de universitatea americana Johns Hopkins, un nou record de la inceputul pandemiei, in ajunul weekendului prelungit al Zilei Nationale a SUA, noteaza AFP.

Nou record in Florida cu peste 10.000 de cazuri suplimentare de Covid-19

Florida si-a depasit din nou recordul pentru noi cazuri de Covid-19 inregistrate joi cu 10. 000 de teste pozitive, pentru un numar total de 169. 106 cazuri identificate in acest stat de la inceputul pandemiei, potrivit AFP.

Michelle Bachelet critica raspunsul la pandemie in China, Rusia si Statele Unite

Inaltul comisar al ONU pentru drepturile omului a denuntat marti intimidarea exercitata de autoritati in China si in Rusia in contextul pandemiei, ca si negarea realitatii crizei sanitare in Statele Unite.

Nou record al cazurilor de coronavirus in SUA: Peste 50.000 de persoane infectate in ultimele 24 de ore

Un nou record al cazurilor noi de coronavirus a fost inregistrat joi in SUA, unde cel putin 52. 898 de persoane au fost depistate pozitiv in ultimele 24 de ore. Bilantul total al cazurilor depistate pe teritoriu.

Uniunea Europeana a aprobat lista de state sigure pentru calatorii, intre care nu se afla Statele Unite

Uniunea Europeana a exclus Statele Unite de pe lista sigura de 14 tari pentru care blocul comunitar va permite calatoriile neesentiale incepand de miercuri. intre tarile excluse se mai afla Rusia, Brazilia si Turcia, relateaza Reuters.

Fauci: Statele Unite nu pot conta pe faptul ca vor avea un vaccin eficace pentru Covid-19. Epidemia s-ar putea agrava semnificativ

Statele Unite nu pot conta pe disponibilitatea unui vaccin sigur si eficace pentru Covid-19, a declarat marti cel mai reputat expert in boli infectioase al guvernului american, Anthony Fauci, care a avertizat ca cresterea zilnica a cazurilor ar putea ajunge de peste doua ori mai rapida daca americanii nu vor lua masuri pentru a tine virusul sub control, transmite Reuter.

Iohannis, la receptia oferita de Ambasada SUA: Va asigur ca Statele Unite vor avea mereu in Romania un aliat strategic si un prieten ferm, dedicat cooperarii stranse

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca e optimist ca parteneriatul strategic cu Statele Unite va fi aprofundat in anii urmatori si a multumit sprijinului Washingtonului din ultimele decenii.

PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE, un documentar de exceptie despre viata liderului rus, ascensiunea sa la putere si implicarea in afacerile intere ale Casei Albe, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE, vineri, 3 iulie, de la ora 22. 00 si in reluare duminica, ora 16. Documentarul PUTIN, AMENINTARE.

ANTHONY FAUCI: Statele Unite nu pot conta pe faptul ca vor avea un vaccin eficace pentru Covid-19

Statele Unite nu pot conta pe disponibilitatea unui vaccin sigur si eficace pentru Covid-19.

Actiune drastica luata de SUA! Nicio alta tara nu va mai avea acces la tratamentul impotriva noului coronavirus

Statele Unite a cumparat tot stocul mondial de Remdesivir, singurul medicament care are puterea de a lupta impotriva noului coronavirus. Pentru cel putin trei luni, nicio alta tara nu va mai avea de unde sa cumpere medicamentul produs de compania Gilead.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )