Libnet.ro
UNICEF

16:45

CORONAVIRUS |Medicul Adrian Marinescu: Cei care aduc Lumina Sfanta trebuie sa se opreasca la poarta spitalelor. Nu vor merge in spital sa se echipeze si sa se complice lucrurile (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medicul Adrian Marinescu: Cei care aduc Lumina Sfanta trebuie sa se opreasca la poarta spitalelor. Nu vor merge in spital sa se echipeze si sa se complice lucrurile (VIDEO)

Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca, din punctul s. continuă pe B1

Medicul Adrian Marinescu, recomandari pentru romani in Saptamana Mare: E bine sa faca cumparaturi online

Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase la Spitalul Matei Bals, a facut o serie de recomandari pentru romani in Saptamana Mare, cand, cel mai probabil, vor merge in numar mare la cumparaturi.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

Ministrul de Interne: Cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat. Intra in carantina institutionalizata, mai avem locuri libere

Romanii care se intorc in tara de Paste vor intra in carantina institutionalizata, ci nu la domiciliu, iar in acest moment sunt disponibile peste 13. 250 de locuri de carantina, a spus joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a sustinut ca cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat si ca intrarea in carantina la domiciliu va fi valabila doar in ultima faza a epidemiei.

FOTO Vela, catre cei care l-au criticat pentru acordul cu Biserica: Am cautat cea mai buna solutie sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui

Ministrul de Interne le raspunde celor care l-au criticat pentru acordul incheiat cu Biserica sustinand ca a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui. El spune ca a observat criticile fata de acest subiect, dar si ca o parte din partide au speculat politic acest subiect.

Avertisment pentru toti cei care au card bancar si platesc online: cum poti ramane fara bani

Inainte de Paste, CERT-RO a transmis un avertisment pentru toti cei care platesc online cu cardul. Dat fiind ca e posibil ca acum sa recurgi mai mult ca niciodata la aceasta practica, e bine.

CORONAVIRUS |Medicul Virgil Musta: Medicamentul Favipiravir se va folosi si la noi in tara prin studii clinice in cazul pacientilor cu COVID-19 (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, sef de sectie Spitalul dr. Victor Babes din Timisoara, a explicat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, de ce.

S-a descoperit ce aveau in comun cei care au murit de COVID-19 in Italia

Un raport publicat pe site-ul oficial de care Institutul Superior al Sanatatii din Italia ISS) arata principalele caracteristici ale celor care au murit in urma infectiei cu coronavirus. Studiul a fost realizat pe un esantion de 18. 641 de pacienti.

Radu Banciu: Ca sunt 5 politisti sau 5 vatafi sau 5 voluntari care distribuie Lumina Sfanta, e acelasi lucru ca si cum ar fi 105 sau 150.000. Izolarea nu se respecta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre controversele care au aparut in spatiul public dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )