Libnet.ro
UNICEF

11:00

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Antena3 Antena3,
Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Ca sunt 5 politisti sau 5 vatafi sau 5 voluntari care distribuie Lumina Sfanta, e acelasi lucru ca si cum ar fi 105 sau 150.000. Izolarea nu se respecta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre controversele care au aparut in spatiul public dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti,.

CORONAVIRUS |Medicul Adrian Marinescu: Cei care aduc Lumina Sfanta trebuie sa se opreasca la poarta spitalelor. Nu vor merge in spital sa se echipeze si sa se complice lucrurile (VIDEO)

Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca, din punctul s.

Regulile MAI: Cum primesc Pasti si Lumina Sfanta batranii si cei aflati in carantina

Persoanele peste 65 de ani si bolnavii vor primi Pasti si Lumina Sfanta acasa, de la voluntari, incepand de vineri. Si romanii care se afla in carantina sau in spitale vor putea primi Lumina de Pasti, prin angajatii MAI, a declarat, marti seara, ministrul Marcel Vela.

Parintele Petru din Suceava, mesaj impresionant: Lumina Sfanta ridica boala si suferinta, e adusa de voluntari si nu cred ca e rau. Curierii ne lasa pachete zilnic

Parintele Petru din Suceava a facut o marturie impresionata, miercuri seara, la Antena 3. Preotul sustine ca Lumina Sfanta adusa de voluntari doar bucura inimile oamenilor. Nu e asa o rautate decat curierii care vin zi de zi la usile noastre si ne aduc pachete, a mai spus parintele.

CORONAVIRUS. Ordinul care prevedea ca se poate sta in carantina la domiciliu a fost modificat: Nicio persoana cu COVID-19 nu este tratata acasa, in aceasta faza De cate locuri libere in carantina mai dispune Romania

Grupul de Comunicare Strategica anunta modificari pentru persoanele care se intorc in tara din zonele rosii si cele testate pozitiv cu coronavirus, dar care nu au simptome. Mai exact, persoanele cu.

inca 461 de cazuri de COVID-19 confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 7.707 de pacienti infectati cu coronavirus, dintre care 243 internati la terapie intensiva

Autoritatile romane au depistat 7. 707 pacienti infectaticu coronavirus la nivel national, pana joi - ora 13:00, dintre care 243 au fost diagnosticati doar in ultimele 24 de ore. Din numarul total de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )