Libnet.ro
UNICEF

21:30

Coronavirus la Ministerul Afacerilor Externe: Doi angajati, diagnosticati cu Covid-19

B1 B1,
Coronavirus la Ministerul Afacerilor Externe: Doi angajati, diagnosticati cu Covid-19

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe au fost diagnosticati, joi, cu Covid-19. Din dispozitia conducerii MAE, au fost luate masurile care se impun in relatia cu autoritatile competente, respectiv. continuă pe B1

Coronavirus la Ministerul Afacerilor Externe: Doi angajati, diagnosticati cu Covid-19

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe au fost diagnosticati, joi, cu Covid-19. Din dispozitia conducerii MAE, au fost luate masurile care se impun in relatia cu autoritatile competente, respectiv.

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe, confirmati cu coronavirus

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe au fost confirmati cu noul coronavirus. Potrivit conducerii MAE, s-au luat masuri pentru protectia celorlalti angajati.

inca doi angajati din Centrala MAE sunt confirmati cu coronavirus

Inca doi angajati care lucreaza in Centrala Ministerului Afacerilor Externe din Bucuresti au fost co.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Autoritatile din Grecia anunta ca 61 de romani sunt infectati cu coronavirus MAE transmite informatii despre 16 si ca unii au refuzat ca situatia lor sa fie comunicata autoritatilor de la Bucuresti

Autoritatile din Grecia anunta ca 61 de romani sunt infectati cu coronavirus. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a intreprins masuri pentru a afla situatia tuturor turistilor romani din Grecia si transmite informatii despre 16 persoane. Institutia precizeaza ca unii romani au refuzat ca situatia lor sa fie comunicata autoritatilor de la Bucuresti.

19 romani care lucreaza la o ferma din Germania, infectati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 19 cetateni romani care lucreaza la o ferma din loc.

MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti, ca 19 romani care lucreaza la o ferma din Swisttal, districtul Rhein-Sieg din Germania, au fost confirmati cu noul coronavirus.

Doi angajati ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, prinsi cand luau mita 2.400 de lei Au incercat sa scape de bani aruncandu-i pe geamul masinii

Doi angajati ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier din Ministerul Transporturilor au fost prinsi in flagrant cand luau mita 2. 400 de lei de la administratorul unei firme, pentru a nu-i aplica o amenda de 24. 000 de lei unui sofer angajat a carui masina avea probleme.

MAE anunta ca 19 romani au fost infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza prin intermediul unui comunicat de presa caun numar de 19 cetateni romanicare lucreaza la o ferma din Swisttal districtul Rhein-Sieg, Germania).

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )