Libnet.ro
UNICEF

21:30

inca doi angajati din Centrala MAE sunt confirmati cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
inca doi angajati din Centrala MAE sunt confirmati cu coronavirus

Inca doi angajati care lucreaza in Centrala Ministerului Afacerilor Externe din Bucuresti au fost co. continuă pe România Liberă

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe, confirmati cu coronavirus

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe au fost confirmati cu noul coronavirus. Potrivit conducerii MAE, s-au luat masuri pentru protectia celorlalti angajati.

inca doi deputati din R. Moldova, infectati cu COVID-19

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a anuntat luni, 20 iulie, ca membrii fractiunii parlamentare a Partidului Sor Vladimir Vitiuc si Igor Himici au fost infectati cu COVID-19. Alaiba a facut acest anunt in contextul deciziei Biroului Permanent al Parlamentului de a convoca astazi sedinta in plen, pentru a dezbate motiunea de cenzura impotriva Guvernului, in pofida faptului ca exista doi deputati contaminati cu noul coronavirus.

Coronavirus la Ministerul Afacerilor Externe: Doi angajati, diagnosticati cu Covid-19

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe au fost diagnosticati, joi, cu Covid-19. Din dispozitia conducerii MAE, au fost luate masurile care se impun in relatia cu autoritatile competente, respectiv.

Coronavirus la Ministerul Afacerilor Externe: Doi angajati, diagnosticati cu Covid-19

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe au fost diagnosticati, joi, cu Covid-19. Din dispozitia conducerii MAE, au fost luate masurile care se impun in relatia cu autoritatile competente, respectiv.

Patru angajati din Penitenciarele Mioveni, Galati si Gaesti, confirmati cu coronavirus

Patru angajati din Penitenciarele Mioveni, Galati si Gaesti, confirmati cu coronavirus. Acestia au lucrat in sectoarele administrativ si operativ. Administratia Nationala a Penitenciarelor a transmis ca in randul detinutilor nu s-au identificat persoane cu simptome.

Doi angajati ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, prinsi cand luau mita 2.400 de lei Au incercat sa scape de bani aruncandu-i pe geamul masinii

Doi angajati ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier din Ministerul Transporturilor au fost prinsi in flagrant cand luau mita 2. 400 de lei de la administratorul unei firme, pentru a nu-i aplica o amenda de 24. 000 de lei unui sofer angajat a carui masina avea probleme.

Doi copii din Grenoble au fost salvati miraculos de la un incendiu dupa ce au sarit in gol de la etajul trei (VIDEO)

Doi copii din Grenoble au fost salvati in ultimul moment de la un incendiu izbucnit in apartamentul in care se aflau, situat la etajul al treilea. Scena greu de crezut a fost filmata de un localnic si difuzata de.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Emanuel Ungureanu: inca 7 angajati ai Primariei Cluj, infectati cu coronavirus. Primul caz a fost confirmat acum o saptamana, dar DSP a refuzat sa testeze angajatii

Inca 7 angajati ai Primariei Cluj au fost confirmati cu infectie cu coronavirus, la o saptamana dupa ce in institutie a fost confirmat un prim caz, dar Directia de Sanatate Publica din Cluj a refuzat sa testeze ceilalti angajati, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Un nou pericol pentru turistii din Grecia. MAE ii avertizeaza pe romani

Ministerul Afacerilor Externe le transmite romanilor care calatoresc astazi in anumite zone din Grec.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )