Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS |Ministrul adjunct al Sanatatii din Iran, depistat pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul adjunct al Sanatatii din Iran, depistat pozitiv

Ministrul adjunct al Sanatatii din Iran a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a anuntat un consilier al sau, citat de AFP. Teheranul a anuntat, luni, o stare ingrijoratoare din cauza virusului ucigas. continuă pe B1

Adjunctul ministrului Sanatatii din Iran, testat pozitiv cu Covid-19

Adjunctul ministrului Sanatatii din Iran a fost testat pozitiv cu Covid-19, potrivit agentiei ILNA, citata de The Guardian.

UPDATE VIDEO Iran: Ministrul adjunct al Sanatatii are coronavirus Imagini care-l surprind pe demnitar transpirand si tusind intr-o conferinta de presa

Ministrul adjunct al Sanatatii din Iran a fost infectat cu noul coronavirus, a anuntat marti un consilier ministerial, citat de AFP.

Alerta in Tenerife. Mii de persoane sunt afectate, dupa ce un medic italian a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Un medic italian care se afla in vacanta in Tenerife a reusit sa semene panica in intregul Arhipelag Canare, dupa ce a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Potrivit cotidianului La Reppublica, acesta incepuse sa se simta rau, astfel ca s-a prezentat la o clinica din apropierea hotelului in care era cazat. Dupa ce testele au .

CORONAVIRUS. Ministrul japonez al Sanatatii admite ca zeci de pasageri de pe Diamond Princess au fost debarcati fara a fi testati

Ministrul japonez al Sanatatii, Katsunobo Kato, a recunoscut ca 23 de pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess au fost debarcati fara a fi testati in privinta infectiei cu coronavirus, informeaza.

12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au elaborat cu ghid cu 12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii.

De ce expertii spun ca epidemia din Iran este deosebit de ingrijoratoare

De ce expertii spun ca epidemia din Iran este deosebit de ingrijoratoare.

Primele rezultate ale alegerilor din Iran: Conservatorii si ultraconservatorii sunt favoriti

Conservatorii din Iran par favoriti, potrivit primelor rezultate ale alegerilor parlamentare publicate sambata, un avans favorizat de o probabila rata redusa de participare, dupa descalificarea a mii de candidati, scrie AFP.

Ministrul sanatatii din Franta: Avem un singur pacient cu coronavirus, dar este foarte probabil sa apara si alte cazuri

Ministrul Sanatatii Olivier Veran a declarat ca este foarte probabil sa apara si alte cazuri de coronavirus in Franta, insa autoritatile iau toate masurile necesare pentru a se pregati de o eventuala epidemie.

Ministrul Sanatatii din Germania: Desi rujeola este semnificativ mai contagioasa decat coronavirusul, niciun oras nu este blocat din cauza infectiilor cu rujeola

Ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, a spus ca desi epidemia cu noul coronavirus a ajuns in Europa, Germania este foarte bine pregatita sa-l infrunte, iar in vremuri ca acestea, statul trebuie sa functioneze. De exemplu, desi rujeola este semnificativ mai contagioasa decat virusul Corona, niciun oras nu este blocat din cauza infectiilor cu rujeola, a spus Spahn, citat de Spiegel. de.

De ce expertii spun ca epidemia din Iran este deosebit de ingrijoratoare

Situatia raspandirii epidemiei de coronavirus in Iran are implicatii majore pentru Orientul Mijlociu, a declarat, pentru Guardian, Paul Hunter, profesor la University of East Anglia.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )