Libnet.ro
UNICEF

16:30

CORONAVIRUS |Nicolae Ciuca: Eu pot sa va spun fara niciun fel de echivoc ca ma vaccinez

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nicolae Ciuca: Eu pot sa va spun fara niciun fel de echivoc ca ma vaccinez

Nicolae Ciuca, premierul interimar al Romaniei, a declarat, marti seara, ca se va vaccina impotriva noului coronavirus, atunci cand ii va veni randul, adaugand ca medicii specialisti si medicii de familie. continuă pe B1

NICOLAE CIUCA, REFERITOR LA PARLAMENTARII CARE NU POARTA MASCA: Trebuie o verificare facuta de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat, referindu-se la faptul ca Diana Sosoaca, senator ales pe listele AUR, a fost vazuta fara masca astazi, in plen, ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte regulile sanitare stabilite de specialisti, iar institutiile abilitate trebuie sa faca o verificare.

NICOLAE CIUCA: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat azi, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

intalnire CNCAV pentru demararea campaniei de vaccinare anti-COVID. Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Infectarea cu virusul Sars-Cov-2 nu se opreste de Craciun si de Anul Nou

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, prezidata de premierul interimar Nicolae Ciuca, s-a intrunit marti pentru a analiza stadiul pregatirii pentru declansarea.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre faptul ca senatoarea AUR Diana Sosoaca nu a purtat masca in Parlament: Ar trebui facuta o verificare de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a precizat ca institutiile abilitate ar trebui sa faca o verificare in cazul senatoarei AUR, Diana Sosoaca, care nu a purtatpoarte masca de protectie in plenul.

Nicolae Ciuca: Stiu cat este de greu sa nu putem petrece Craciunul cu cei dragi

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat ca autoritatile sunt pregatite sa inceapa campania de .

Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare: Avem tot ce ne trebuie. ii indemn pe toti cetatenii sa aiba incredere in aceasta campanie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat luni, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

Nicolae Ciuca: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare anti-COVID-19 incepand din 27 decembrie. ii indemn pe toti romanii sa aiba incredere (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a participat, luni dimineata, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta la nivelul Spitalului de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al Ministerului.

Nicolae Ciuca: Institutul Cantacuzino a primit lazile de gheata carbonica pentru livrarea vaccinurilor catre cele 6 centre regionale Stim inclusiv masina si numele soferului care transporta aceste vaccinuri

La Institutul Cantacuzino din Capitala au sosit lazile de gheata carbonica, cu ajutorul carora va fi transportat vaccinul anti-COVID-19 catre centrele regionale din tara, a anuntat premierul interimar Nicolae.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )