Libnet.ro
UNICEF

09:45

Coronavirus: Un oras chinez anunta ca ii va testa in 5 zile pe toti cei 9 milioane de locuitori ai sai

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Un oras chinez anunta ca ii va testa in 5 zile pe toti cei 9 milioane de locuitori ai sai

Orasul chinez Qingdao a anuntat luni ca va testa, in urmatoarele cinci zile, pentru Covid-19, intreaga sa populatie de peste 9 milioane de locuitori dupa aparitia mai multor cazuri de coronavirus legate de un spital ce trateaza infectii de import, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Bilant record de decese in Iran Un oras chinez ii va testa in 5 zile pe toti cei 9 milioane de locuitori

Numarul mondial al cazurilor de coronavirus se apropie de 38 de milioane, 28 de milioane de persoane fiind declarate vindecate, tarile lumii raportand pana acum 1. 000 de decese asociate cu Covid-19, potrivit datelor centralizate de Worldometers. 06 Primul caz de Covid-19 si gripa, detectate simultan la aceeasi persoana, confirmat in Mexic15. 54 Patru elvetieni din garda Papei Francisc, testati pozitiv cu coronavirus 15. 06 Celltrion sustine ca a dezvoltat o substanta eficienta contra COVID-19 .

Un oras chinez testeaza intreaga populatie de locuitori pentru covid-19

Orasul chinez Qingdao testeaza intreaga populatie de noua milioane de oameni pentru Covid-19, in cinci zile, conform BBC.

Un oras chinez testeaza intreaga populatie pentru covid-19

Orasul chinez Qingdao testeaza intreaga populatie de noua milioane de oameni pentru Covid-19, in cinci zile, conform BBC.

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat.

DigiSport: E aurul Romaniei! Nu stim sa-i sustinem. Gica Hagi se delimiteaza de toti cei care critica tinerii tricolori

Esecul de la Oslo, venit la patru zile dupa ratarea oricarei sanse de a mai prinde un loc la Euro 2020, a tras un val de critici la adresa echipei nationale. Gica Hagi a decis sa iasa public si sa le ia apararea tinerilor jucatori din nationala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )