Libnet.ro
UNICEF

10:30

CORONAVIRUS |Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Sper sa nu se ajunga la inchiderea Bucurestiului

B1 B1,
CORONAVIRUS |Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Sper sa nu se ajunga la inchiderea Bucurestiului

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a comentat zvonurile potrivit carora si Bucurestiul va fi inchis, precum s-a intamplat cu Suceava, primul oras carantinat din Romania. Am auzit si eu astazi. continuă pe B1

Imagini in premiera cu aparatele de testare COVID-19 achizitionate de Primaria Capitalei. Gabriela Firea: Iata ca avem si vesti bune

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca institutia pe care o conduce a investit 4 milioane de euro pentru achizitia de aparatura si echipamente de protectiie pentru spitalele din Bucuresti.

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati.

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca testarea bucurestenilor va incepe la mijlocul saptamanii urmatoare, dupa ce se va finaliza pregatirea cadrelor medicale care vor recolta probleme, estimata sa dureze doua zile.

STB reduce cu pana la 40% numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti. Gabriela Firea: Nicio linie nu va fi suspendata

Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat ca, in ciuda acestor masuri, nu va fi suspendata nicio linie.

Gabriela Firea spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals.

Gabriela Firea: Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala

Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala, incepand de miercuri, dar nu va fi suspendata nicio linie, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook, scrie Agerpres.

CORONAVIRUS. Primaria Capitalei a achizitionat patru aparate de testare Real Time PCR. Doua se afla la Spitalul Victor Babes si doua, la Institutul Matei Bals (VIDEO)

Primaria Capitalei a achizitionat patru aparate de testare Real Time PCR si un extractor ARN, aparate destinate maririi capacitatii de testare la nivelul Bucurestiului, anunta primarul Gabriela Firea. Doua.

Testarea la gramada a bucurestenilor: planul Firea - Streinu-Cercel

Peste 10. 000 de bucuresteni ar urma a fi testati la mijlocul acestei saptamani de noul coronavirus, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Este vorba despre un proiect sustinut de Primarie in colaborare cu Institutul Matei Bals si INS. Ministrul Sanatatii s-a aratat sceptic cu privire la acest proiect si a spus ca institutia pe care o conduce nu isi va asuma nici costurile, nici rezultatele acestui proiect de testare.

ELCEN: Primarul Capitalei transmite informatii false fata de activitatea companiei

Primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a ales din nou sa abordeze o metoda de comunicare de tip zvon, prin care a transmis informatii false, neverificate si nefondate cu privire la activitatea ELCEN si analizam, din punct de vedere juridic, situatia in care afirmatiile fara temei se inscriu in categoria faptelor de natura sa aduca atingere sigurantei, avertizeaza reprezentantii Electrocentrale Bucuresti.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Gabriela Firea a facut un anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Autoritatile vor sa testeze toate aflomerarile urbane. Cum si cand va fi testarea in masa? Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni Am avut si eu aceasta curiozitate. Am intrebat daca participa strict cetatenii care au buletin de bucuresti. Nu conteaza aceste elemente care tin de .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )