Libnet.ro
UNICEF

19:30

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals.

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca testarea bucurestenilor va incepe la mijlocul saptamanii urmatoare, dupa ce se va finaliza pregatirea cadrelor medicale care vor recolta probleme, estimata sa dureze doua zile.

Alexandru Rafila: Succesorul lui Costache la Ministerul Sanatatii sa aiba o echipa cu atributii clare Tehnic, nu e posibila testarea in masa a bucurestenilor

Presedintele Societatii de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, spune ca ar fi normal ca succesorul lui Victor Costache la Ministerul Sanatatii sa aiba o echipa cu atributii clare si cu o comunicare clara intre membrii echipei si in teritoriu. Despre anuntul lui Costache privind testarea tuturor bucurestenilor, Rafila afirma ca din punct de vedere tehnic nu este posibil. Nu stiu daca ar fi vreun beneficiu.

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca se va demara o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Scurt istoric, dar necesar. Zilele acestea am discutat cu domnul.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Gabriela Firea a facut un anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Autoritatile vor sa testeze toate aflomerarile urbane. Cum si cand va fi testarea in masa? Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni Am avut si eu aceasta curiozitate. Am intrebat daca participa strict cetatenii care au buletin de bucuresti. Nu conteaza aceste elemente care tin de .

Alexandru Rafila, despre initiativa lui Victor Costache privind testarea tuturor bucurestenilor: Nu o vad posibila tehnic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie a criticat initiativa fostului ministru al Sanatatii, Victor Costache, privind testarea tuturor bucurestenilor pentru CCOVID-19. Din punct de.

Gabriela Firea: Poluare extremain Bucuresti! Cine ne omoaramai tare decat coronavirusul?

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a tras un semnal de alarma privind nivelul ridicat de poluare din Bucuresti.

Gabriela Firea: Bucurestenii sa ne sesizeze prezenta celor care dorm pe strada

Peste 900 de locuri de cazare pentru persoanele fara adapost sunt in Bucuresti, anunta Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre decizia ca varstnicii sa iasa din casa intr-un anumit interval orar: in Bucuresti avem 483.000 de oameni de peste 65 de ani. Eram aproape in imposibilitatea de a-i ajuta imediat pe toti (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca decizia ca persoanele de peste 65 de ani sa isi poata parasi domiciliul intr-un anumit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )