Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala

Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala, incepand de miercuri, dar nu va fi suspendata nicio linie, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

STB reduce cu pana la 40% numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti. Gabriela Firea: Nicio linie nu va fi suspendata

Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat ca, in ciuda acestor masuri, nu va fi suspendata nicio linie.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Gabriela Firea a facut un anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Autoritatile vor sa testeze toate aflomerarile urbane. Cum si cand va fi testarea in masa? Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni Am avut si eu aceasta curiozitate. Am intrebat daca participa strict cetatenii care au buletin de bucuresti. Nu conteaza aceste elemente care tin de .

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati.

CORONAVIRUS |Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Sper sa nu se ajunga la inchiderea Bucurestiului

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a comentat zvonurile potrivit carora si Bucurestiul va fi inchis, precum s-a intamplat cu Suceava, primul oras carantinat din Romania. Am auzit si eu astazi.

Gabriela Firea spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals.

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca testarea bucurestenilor va incepe la mijlocul saptamanii urmatoare, dupa ce se va finaliza pregatirea cadrelor medicale care vor recolta probleme, estimata sa dureze doua zile.

Parcul STB va fi redus de miercuri cu inca 15%, circuland cu 40% mai putine autobuze, troleibuze si tramvaie fata de normal

Parcul STB va fi redus de miercuri cu inca 15%, circuland cu 40% mai putine autobuze, troleibuze si tramvaie fata de normal, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. La debutul starii de urgenta parcul auto al STB a fost redus cu 25%.

Cum se joaca Gabriela Firea de-a testarea bucurestenilor: mesajul dur al ministrului Sanatatii

Saptamana trecuta, fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, anunta testarea tuturor bucurestenilor pentru a se cunoaste persoanele infectate cu coronavirus. Din punct de vedere.

Firea: Nu va puteti abtine de la rautati si atacuri politice nici macar acum, pe timpuri atat de grele

Gabriela Firea spune ca nu este adevarat ca Primaria Capitalei a pus la dispozitie un spatiu impropriu pentru medicii care raspund la Tel Verde Covid, in cadrul Arenei Nationale, asa cum a afirmat un politician.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )