Libnet.ro
UNICEF

21:30

Coronavirus: Primul eveniment major anulat - Salonul de Carte Bookfest Timisoara

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Primul eveniment major anulat - Salonul de Carte Bookfest Timisoara

Primul eveniment major anulat, dupa ce autoritatile au interzis organizarea adunarilor cu peste o mie de participanti din cauza coronavirusului, este Salonul International de Carte Bookfest Timisoara, care era programat in perioada 12 15 martie. continuă pe Hotnews

Coronavirusul anuleaza Salonul de Carte Bookfest din Timisoara. Prioritatea in acest moment o reprezinta siguranta persoanelor

Cea de-a IX-a editie a Salonul de Carte Bookfest de la Timisoara, care ar fi trebuit sa se defasoare in perioada 12 - 15 martie, a fost anulat.

Efectele crizei coronavirus. Anularea Salonului de Carte Bookfest Timisoara 2020

Consiliul Director al Asociatiei Editorilor din Romania a analizat situatia creata de anuntul autoritatilor, de pe 8 martie, privind interzicerea adunarilor publice de mai mult de 1000 de persoane, in intreaga tara, si a decis anularea celei de-a noua editii a Salonului de Carte Bookfest Timisoara, programata in perioada 12 15 martie.

CORONAVIRUS |Primul deces, inregistrat pe teritoriul Marii Britanii

A fost inregistrat primul deces al unui pacient contaminat cu coronavirus de pe teritoriul Marii Britanii. Este vorba despre un barbat in varsta care avea si alte probleme de sanatate si a fost internat de.

Coronavirus: Primul deces inregistrat in Elvetia

O femeie in varsta de 74 de ani din Elvetia a murit joi dupa ce a contractat noul coronavirus, fiind primul deces provocat de COVID-19 in aceasta tara, unde boala se raspandeste rapid, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )