Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus. Purtarea mastii va fi obligatorie in transportul in comun din Marea Britanie de la 15 iunie

B1 B1,
Coronavirus. Purtarea mastii va fi obligatorie in transportul in comun din Marea Britanie de la 15 iunie

Guvernul britanic a anuntatca absolut toti cei care folosesc transportul in comun in Marea Britanie vor fi obligati sa poarte masca sau cel putin sa-si acopere fata incepand cu data de 15. continuă pe B1

Cat va mai fi obligatorie purtarea mastii? Anuntul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

In conditiile in care cea mai importanta cale de trasmisie a noului coronavirus este prin aer, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta joi ca purtarea mastii de protectie va ramane obligatorie cat.

Coronavirus: OMS recomanda purtarea mastii in caz de transmitere generalizata si daca nu este posibila distantarea fizica

Organizatia Mondiala a Sanatatii a lansat vineri noi linii directoare privind purtarea mastii de protectie si o recomanda atunci cand exista o transmitere pe scara larga a noului coronavirus si cand distanta fizica este dificil de intretinut, potrivit AFP.

Cat timp ramane obligatorie purtarea mastii. Vaccinarea nu va fi impusa. Alexandru Rafila: Toata lumea va incerca sa se vaccineze

Doctorul Alexandru Rafila,reprezentantul Romaniei la OMS si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit miercuri seara, la Digi 24, despre obligativitatea purtarii mastii si vaccinul.

Coronavirus in lume: Marea Britanie opreste testarile cu hidroxiclorochina pe pacientii cu Covid Elvetia si Spania au anuntat data la care redeschid granitele

Numarul cazurilor de imbolnaviri cu Covid-19 a depasit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumatate reprezentand pacienti care s-au vindecat deja, in timp ce 393. 210 de oameni si-au pierdut viata, potrivit celor mai recente date publicate de worldometers. info. Brazilia a devenit cea de-a treia tara din lume ca numar de victime. 45: Canada: Aproape toti elevii dintr-o clasa s-au imbolnavit de Covid-1923. 20:Estonia testeaza aplicatia pasaportului imunitar20. 30: OMS recomanda purtarea mastii in caz de transmitere generalizata si daca nu este posibila distantarea fizica.

Jurnalistii din Marea Britanie, amenintati de o noua lege care ingradeste libertatea de exprimare

Jurnalilistii britanici se confrunta cu un atac fara precedent la adresa libertatii de exprimare ce i-ar putea aduce pana in fata instantei de judecata. Amenintarile la adresa jurnalistilor si a surselor lor erau evidente dinaintea crizei de coronavirus, dar au trecut neobservate, anunta ZeroHedge. ro.

Daniel Daianu: Iesirea din Marea Inchidere (Lockdown) si controversele ce o inconjoara

Astern aceste randuri fiind solicitat sa raspund la cateva intrebari privind Marea inchidere shutdownlockdown) si modul si ritmul de atenuare a restrictiilor. Textul acesta poate fi vazut ca urmare a altora vezi aici sau aici) si cer ingaduinta daca voi repeta ganduri exprimate deja. Sunt cateva chestiuni tratate: daca putea fi evitata marea inchidere shutdownlockdown); daca exista o disputa intre epidemiologi si medici, de o parte, si economisti, oameni de afaceri, de alta parte; cum are loc iesirea din acest lockdown. Putea fi evitata Marea Inchidere?.

Roman, ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Marea Britanie VIDEO

Un cetatean roman a fost ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Dorset, Marea Britanie, de la o inaltime de aproximativ 60 de metri.

Ordonanta care impiedica Exxon sa vanda rusilor participatia din Marea Neagra, contestata de asociatia ROPEPCA

OUG 272020 de modificare a Legii petrolului, act normativ adoptat in februarie din motive se siguranta nationala, trebuie revizuit, considera Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA). Asociatia sustine ca modificarile introduse limiteaza investitiile in aceasta perioada de criza si incertitudine, si chiar si ulterior. Reamintim ca principalul scop al OUG 272020 era impiedicarea companiei americane Exxon sa vanda catre rusii de la Lukoil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )