Libnet.ro
UNICEF

10:15

India a depasit pragul de 7 milioane de contaminari cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
India a depasit pragul de 7 milioane de contaminari cu noul coronavirus

India a raportat, de la inceputul pandemiei de COVID-19, peste 7 milioane de contaminari si este a doua tara din lume din punct de vedere al numarului de cazuri. continuă pe Adevărul

Coronavirus in lume: Franta anunta un nou record de imbolnaviri Bilantul global a depasit pragul de 37 de milioane

Bilantul cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus este sambata de 37. 720, din care 1. 145 sunt decese, iar 27. 342 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor centralizate pe worldometeres. info. 50: Marea Britanie: 15. 166 noi cazuri intr-o singura zi22. 15: Franta a inregistrat un nou record de infectari in 24 de ore 17. 10: Polonia reintroduce orele speciale pentru persoanele in varsta in magazine dupa ce a inregistrat sambata un numar record de 5. 300 de infectari16. 10: Coronavirus: Un vaccin cu dubla actiune, anti-Covid si antigripal, va fi testat in Hong Kong.

Bilant sumbru in Brazilia. Numarul cazurilor de coronavirus a depasit pragul de 5 milioane

Coronavirusul face ravagii pe glob de peste opt luni de zile, iar in unele tari cazurile continua sa creasca de la o zi la alta. in ceea ce priveste America de Sud, aici, Brazilia a depasit pragul de.

Coronavirus: Italia a depasit pragul de 5.000 de cazuri intr-o singura zi pentru prima data din luna martie

Italia a inregistrat 5. 373 de noi cazuri de Covid in ultimele 24 de ore, a anuntat vineri Ministrul Sanatatii. Este pentru prima data cand tara a depasit pragul de 5. 000 de cazuri intr-o singura zi din luna martie, relateaza Reuters.

Bilant horror in Romania. 8 octombrie e cea mai neagra zi: am depasit pragul de 3.000 de cazuri

E un nou bilant horror in Romania, in ce priveste cazurile de coronavirus. Daca ieri, 7 octombrie, am avut 2. 958 de noi cazuri de COVID-19, iata ca astazi s-a depasit pragul de 3000 de cazuri. Bilant horror in Romania, 8 octombrie Pana astazi, 8 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 145. 700 de cazuri de .

NELU TATARU: 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic, conform Agerpres.

Coronavirus in lume: Brazilia a depasit pragul de 150.000 de decese, desi numarul zilnic al victimelor a inceput sa scada

Brazilia a depasit sambata pragul de 150. 000 de morti din cauza noului coronavirus, la aproape opt luni de la aparitia primului caz, desi numarul deceselor zilnice continua sa scada lent, noteaza AFP citata de Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Pandemia provocata de noul coronavirus a produs multe schimbari in viata noastra. Este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, atrage atentia asupra faptului ca, in aceasta perioada, in care pandemia de coronavirus a adus nenumarate schimbari si provocari in toate aspectele vietii noastre, este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )