Libnet.ro
UNICEF

05:15

Coronavirus: Romanii nu vor mai putea merge in vacanta in Cipru

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Romanii nu vor mai putea merge in vacanta in Cipru

Ministerul roman de Externe a anuntat sambata seara modificarea conditiilor de intrare in Cipru, in contextul pandemiei de COVID-19. Romania este inclusa pe lista statelor din categoria C, iar cetatenii proveniti din tarile incadrate astfel nu mai pot calatori in scop turistic in Cipru. continuă pe Hotnews

Romanii nu vor putea merge in vacanta in Cipru

Romanii nu vor putea calatori in scop turistic in Cipru, iar in cazul in care calatoresc in alte scopuri decat cele turistice, perioada de izolare de 14 zile va fi obligatorie, anunta MAE.

CORONAVIRUS |Romanii si bulgarii nu vor mai putea sa intre in Grecia fara teste negative. De cand se aplica masura

UPDATE, 25 iulie, ora 16. 00: Ministerul roman de Externe transmite ca, incepand din 28 iulie, masura prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 ore inainte de.

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

Business report: Dilema cheltuirii banilor UE. Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA. Planurile Romaniei cu tehnologia 5G. Prima autostrada finalizata in 2020. Sothebys intra in Romania

Dilema cheltuirii banilor UE: Opinia specialistilor versus cea a PSD. Ce conditii a pus Comisia Europeana * Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA * TAROM suspenda cursele spre sapte tari din cauza pandemiei * Ce planuri are Romania cu tehnologia 5G? * Prima autostrada finalizata in 2020. Lotul Biharia Bors din Autostrada Transilvania va fi receptionat saptamana viitoare * Sothebys intra in Romania * Detaliile Acordului: 70% din granturi trebuie atrase in urmatorii 2 ani * Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni cu executare pentru luare de mita * Radu Umbres, doctor in antropologie sociala, despre valul de contestare a existentei noului coronavirus: Oamenii dezamagiti si suspiciosi se vor asocia in comunitati imaginare de rezistenta.

Schimbare de ultima ora. Ce trebuie sa stie romanii care vor sa mearga in vacanta in Cipru

Conditiile pentru vacanta in Cipru se schimba de miercuri, 22 iulie pentru turistii romani, care trebuie sa se conformeze.

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Alegeri locale 2020 |Romanii vor putea vota numai in localitatea unde isi dau domiciliul sau resedinta. Ce se intampla cu cei care au viza de flotant

Romanii urmeaza sa voteze pentru alegerile locale 2020 in data de 27 septembrie. Pentru acest scrutin, cei cu drept de vot nu vor putea vota oriunde s-ar afla in acea zi, ci doar numai in localitatea unde isi.

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Romanii, pe lista neagra a Ciprului. Accesul turistilor a fost interzis

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, cetatenii romani nu mai pot intra pe teritoriul Ciprului in scop tu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )