Libnet.ro
UNICEF

15:30

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Sa ne gandim si la cum incep sa arate lucrurile la ATI. Nu suntem intr-o dinamica favorabila (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Sa ne gandim si la cum incep sa arate lucrurile la ATI. Nu suntem intr-o dinamica favorabila (VIDEO)

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat miercuri seara, in cadrul Stirilor B1 TV, referindu-se la actualul context epidemiologic prin care trece Romania, ca cea mai mare. continuă pe B1

PSD: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate. Curtea de Conturi confirma oficial tunurile de miliarde date la Ministerul Sanatatii

PSD a transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii in plina pandemie. Sursa citata precizeaza rezultatele controlului Curtii de Conturi sunt preturi umflate de 12 ori pentru ca firmele PNL sa aiba profituri cat mai mari.

Este oficial! Ce pregateste Ministerul Sanatatii pentru reinceperea scolilor? Marea noutate

Edupedu. ro a publicat scenariile propuse de Ministerul Sanatatii pentru reinceperea anului scolar, din toamna. in total, exista 4 scenarii diferite care propun de la revenirea copiilor in conditii normale pe bancile scolilor pana la efectuarea orelor 100% online.

Scenariile inceperii scolilor propuse de catre Ministerul Sanatatii

MinisterulEducatie, in colaborare cu MinisterulSanatatii vor stabili marti scenariile pentru inceperea anului scolar 2020-2021 in contextul crizei epidemice declansata de noul coronavirus de tip.

CORONAVIRUS |Doi angajati din penitenciare, testati pozitiv pentru SARS-CoV-2

Romania se confrunta cu o crestere accelerata a cazurilor de coronavirus, luni fiind raportate 1. 104 noi infectari si inca 19 decese. in acest context, Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP, n. r. ) a .

Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

Val de internari in unitatile medicale trateaza infectia cu noul coronavirus in Romania. Managerii cauta solutii pentru a face fata numarului tot mai mare imbolnaviri, intrucat sunt din ce in ce mai.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )