Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Stirile false despre tratarea virusului din China cresc de la o zi la alta: Vitamina C sau ceapa NU ajuta cu nimic in lupta cu Covid-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Stirile false despre tratarea virusului din China cresc de la o zi la alta: Vitamina C sau ceapa NU ajuta cu nimic in lupta cu Covid-19

Pandemia de coronavirus a creat panica la nivel mondial, peste 125. 000 de persoane fiind contaminate, iar alte 4. 500 stingandu-se din viata. in acest context, pe retelele de socializare sunt viralizate asa zise. continuă pe B1

Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

Medicii din China i-au facut o radiografie la plamani unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus. Iata cum au ajuns sa arate plamanii ei dupa infectarea cu COVID-19. in cele doua.

Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China

Una dintre personalitatile lumii medicale din China a sustinut intr-o declaratie de presa ca pandemia de coronavirus va lua sfarsit cel mai probabil in luna iunie 2020. Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China Epidemiliogul Zhong Nanshan, cunoscut pentru contributia la combaterea epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever SARS) din .

Coronavirus in Romania: Iohannis, apel la populatie sa nu propage stirile false si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la romani sa se informeze din surse oficiale despre situatia generata de coronavirus, sa nu propage stirile flase si zvonurile si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile.

Pandemia de coronavirus. Cele mai sigure surse de informare, pentru a evita stirile false

Pana astazi, 12 martie, la nivel national au fost confirmate 49 de cazuri de cetateni infectati cu virusul COVID 19 coronavirus) pe teritoriul Romaniei.

CORONAVIRUS |Traian Basescu, despre actiunea autoritatilor: S-au facut foarte multe greseli si vom vedea acest lucru in circa o luna (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca autoritatile romane au gestionat gresit de la inceput situatia privind raspandirea noului coronavirus pe teritoriul tarii noastre si pledeaza pentru.

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra. Am asteptat 12 ore salvarea!

Romanul care a venit recent din Londra a facut o marturie pe pagina lui de socializare, dand detalii despre cum a decurs toata procedura de internare a acestuia. Barbatul a fost unul dintre cei confirmati ieri in presa. Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra Bogdan Aron, este barbatul in varsta .

CORONAVIRUS |Noi precizari despre romanii veniti, luni, cu autocarul, din Italia Autoritatile au fost alertate de presa

UPDATE: Grupul de comunicare strategica face noi precizari cu privire la romanii care au intrat, luni, in tara, prin Vama Bors, cu un autocar venit din Italia. Desi, initial, s-a anuntat ca acestia ar fi veni.

Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Presedintele Donald Trump a declarat ca suspenda, incepand de vineri, toate calatoriile din majoritatea tarilor din Europa in SUA pentru urmatoarele 30 de zile pentru a frana extinderea cazurilor de coronavirus in America. Decizia luata de Trump vizeaza mai exact 26 de tari din zona Schengen si face exceptie pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Trump a instituit masura la cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept o pandemie globala, numarul de pacienti infectati din SUA ajungand la 1. 281 de cazuri. Angajam intreaga putere a guvernului federal si a sectorului privat pentru a proteja poporul american, a declarat Trump din Biroul Oval al Casei Albe. Raspundem cu mare viteza si cu profesionalism.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )