Libnet.ro
UNICEF

17:45

CORONAVIRUS |STUDIU: Purtarea mastii de protectie ar fi mai eficienta decat izolarea in lupta cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |STUDIU: Purtarea mastii de protectie ar fi mai eficienta decat izolarea in lupta cu COVID-19

Pe masura ce pandemia de coronavirus evolueaza, tot mai multi cercetatori ajung la concluzia ca purtarea mastilor de protectie este una dintre cele mai eficiente solutii pentru a evita raspandirea COVID-19. continuă pe B1

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie in spatiile publice inchise din Chisinau. Cei care vor ignora decizia autoritatilor risca sa fie amendati

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat ca, incepand cu ziua de joi, 7 mai, in toate spatiile publice inchise spatii comerciale, farmacii, dar si altele) din Capitala, purtarea mijloacelor de protectie a gurii si nasului este obligatorie. Administratorii localurilor enumerate nu vor permite cetatenilor accesul fara masti sau alte accesorii de protectie a cailor respiratorii.

Avertisment de la specialisti: Tulpina COVID-19 dominanta in Europa si SUA, mai contagioasa decat varianta originala

Cercetatorii au identificat o noua tulpina a coronavirusului care a devenit dominanta la nivel mondial si pare a fi mai contagioasa decat versiunile care s-au raspandit in primele zile ale pandemiei COVID-19, potrivit unui nou studiu realizat de Laboratorul National Los Alamos, citat de LA Times.

Trump spune ca epidemia de coronavirus e mai rea decat 11 septembrie sau Pearl Harbor

Presedintele american, Donald Trump, a declarat miercuri despre criza coronavirusului ca este mai rea decat atacul surpriza al Japoniei din 1941 impotriva bazei militare Pearl Harbor din Hawaii, potrivit AFP. Este mai rau decat World Trade Center, a adaugat el intr-o referire la atacurile din 11 septembrie 2001 care au omorat aproape 3. 000 de oameni.

Blue Origin, considerata de NASA mai capabila decat SpaceX pentru indeplinirea misiunilor Artemis

Intr-un document de evaluare care dezvaluie opinia agentiei spatiale americane despre partenerii sai, observam ca Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, este considerata mai capabila decat SpaceX.

Orban: Stam mai bine decat ne asteptam, fata de unele previziuni VIDEO

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat ca incasarile la bugetul statului au fost mai mari decat cee.

Concentratia de alcool metilic, de 300 de ori mai mare decat doza letala in spirtul din care au baut cei 10 oameni care au murit la Iasi - legisti

Concentratia de alcool metilic din sticlele cu spirt contrafacut din care au baut cei zece oameni care au murit la Iasi era de 300 de ori mai mare decat doza mortala, spun medicii legisti citati de Mediafax. Luni, sunt exhumate doua persoane care se banuieste ca au murit tot intoxicate dupa ce ar fi baut spirt.

CEC Bank lanseaza un credit ipotecar mai avantajos decat Prima Casa. Cine poate beneficia si care este dobanda anuala

CEC Bank a lansat o oferta de credit ipotecar, in conditii mai avantajoase decat cele pentru Prima Casa, a anuntat banca, precizand cine le poate accesa si care este dobanda anuala.

CORONAVIRUS |Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta: Suntem inca la inceputul pandemiei. Trebuie sa tratam la fel de atent regulile legate de distantarea sociala, de purtarea mastii, de spalarea mainilor (VIDEO)

Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pandemia de coronavirus de afla inca la.

Raed Arafat a explicat cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Purtarea mastii, o chestiune de educatie

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a exemplificat, duminica seara, la Digi24, cateva cazuri concrete cu privire la modul in care ne vom trai viata dupa data de 15 mai, odata cu posibila relaxare a masurilor care asigura prevenirea raspandirii coronavirusului.

Coronavirus: 7 motive pentru care Estul se descurca mai bine decat Vestul

Pe un ton incisiv si voit provocator, dar nefacand altceva decat sa reia idei adesea dezbatute in media din regiune in ultimele saptamani, comentatorul cotidianului economic ceh Hospodarske Noviny avanseaza 7 elemente de raspuns la aceasta intrebare, scrie Courier International. Din punctul de vedere al cazurilor de contaminare si al mortilor, este frapant sa constati in ce masura linia care separa tarile cele mai lovite de pandemie de cele care au fost relativ ferite seamana cu cea a fostei cortine de fier. in vreme ce de o parte victimele se numara cu zecile de mii in Italia, in Spania, in Franta sau in Regatul Unit, de cealalta, un calm relativ domneste in Republica Ceha, in Slovacia, in Ungaria, in tarile Baltice sau in cele din fosta Iugoslavie. De ce?.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )