Libnet.ro
UNICEF

18:00

Coronavirus SUA: Trump vrea sa suspende imigratia in tara in contextul pandemiei

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Trump vrea sa suspende imigratia in tara in contextul pandemiei

Presedintele american Donald Trump spune ca va semna un ordin pentru a suspenda temporar imigratia in Statele Unite pentru a lupta impotriva coronavirusului, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Trump suspenda temporar imigratia in SUA

Presedintele Donald Trump a anuntat, intr-un mesaj publicat marti dimineata pe Twitter, ca va suspenda temporar imigratia in Statele Unite.

Proteste in SUA fata de masurile de izolare. Trump vrea ca Beijingul sa suporte consecintele

Statele New Hampshire, Maryland si Texas au fost cuprinse, sambata, de manifestatii impotriva masurilor de izolare instituite de autoritatile locale pentru oprirea raspandirii noului coronavirus.

FOTO VIDEO Coronavirus SUA: Protestele fata de masura carantinarii pot duce la cresterea brusca a cazurilor de COVID-19, avertizeaza expertii Asistentele fac contraproteste si indeamna oamenii sa stea acasa

Epidemiologii preconizeaza o noua crestere brusca a cazurilor de Covid-19 pe fondul protestelor americanilor fata de masurile de distantare sociala. in acelasi timp, in SUA au aparut si contramanifestatii fata de protestele anticarantina, care continua sa se raspandeasca in tara, fiind sustinute chiar de catre presedintele Donald Trump, scrie The Guardian.

Coronavirus: SUA au depasit pragul de 700.000 de cazuri inregistrate

Statele Unite au depasit pragul de 700. 000 de cazuri inregistrate de COVID-19, potrivit bilantului in timp real prezentat de Universitatea Johns Hopkins, citat de AFP si citat de Agerpres. SUA, care de la sfarsitul lui martie sunt tara cea mai afectata de pandemie la nivel mondial, numara in prezent 700. 282 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus si 36. 773 de morti, potrivit Universitatii Johns Hopkins. Conform sursei, consultata la ora locala 20. 30 sambata, 00. 30 GMT), tara a cunoscut 3. 856 de decese suplimentare in 24 de ore. Acest numar include si cazurile de morti probabil legate de COVID-19, dar care pana in prezent nu au fost luate astfel in calcul.

Coronavirus SUA: Bilantul deceselor a depasit pragul de 35.000

Numarul deceselor provocate de coronavirus in SUA a depasit vineri 35. 000, potrivit bilantului Reuters, in timp ce unele state sunt asteptate sa anunte calendarul ridicarii restrictiilor impuse pentru a opri raspandirea pandemiei.

Morti de coronavirus repatriati, plimbati doua zile prin tara

Dezvaluiri incredibile facute de patronul unei firme de pompe funebre, care a repatriat sapte romani morti de coronavirus in Marea Britanie si Scotia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )