Libnet.ro
UNICEF

07:45

CORONAVIRUS |Victor Ponta: Vom vota impotriva prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Victor Ponta: Vom vota impotriva prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, marti, la emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca partidul Pro Romania va vota impotriva prelungirii starii de urgenta dacaGuvernul nu va prezenta. continuă pe B1

Ciolacu, Ponta si Tariceanu vor vota impotriva prelungirii starii de urgenta. Va asumati si mortii rezultati din aceasta decizie?

Nici n-am scapat de pandemie si partidele aflate acum in opozitie au inceput ciomageala electorala. Nu sunt de acord cu masurile luate de guvern si nu mai vor prelungirea starii de urgenta. Ameninta ca partidele pe care le conduc vor vota impotriva prelungirii starii de urgenta si incetarea prevederilor Ordonantelor Militare. Si daca Romania va merge pe drumul Italiei, si va consemna 20. 000 de morti, cine se va face vinovat de aceasta tragedie?.

Ponta si Tariceanu voteaza impotriva prelungirii starii de urgenta. Critici pentru Iohannis. Votul PSD e decisiv

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca vota impotriva decretului prezidential de prelungire a starii de urgenta. Nici Calin Popescu Tariceanu nu e de acord cu decizia presedintelui Klaus Iohannis. Daca si PSD se va alia cu ALDE si ProRomania, decretul presedintelui ar putea fi respins in Parlament.

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta.

Calin Popescu-Tariceanu declara ca nu este de acord sa dea un cec in alb prelungirii starii de urgenta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni seara ca nu este de acord sa dea un cec in alb prelungirii starii de urgenta cu inca 30 de zile, fara un plan de masuri in domeniul medical si pentru reluarea activitatii.

Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian scisoare catre Ludovic Orban

Liderii mai multor partide parlamentare au trimis, luni, o scrisoare premierului Ludovic Orban in care cer organizarea unor intalniri de lucru periodice pentru a discuta masurile pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )