Libnet.ro
UNICEF

21:45

CORONAVIRUS |Vladimir Putin anunta o iesire din izolare a Rusiei, in ziua cu numarul maxim de infectari. Decizia, contestata de principalul sau opozant

B1 B1,
CORONAVIRUS |Vladimir Putin anunta o iesire din izolare a Rusiei, in ziua cu numarul maxim de infectari. Decizia, contestata de principalul sau opozant

In contextul in care Rusia inregistreaza zilnic peste 10. 000 de contaminari cu noul coronavirus, Vladimir Putin a demarat o iesire din izolare a tarii. Rusia, a patra cea mai afectata tara a. continuă pe B1

Putin a dat startul iesirii din izolare a Rusiei,a patra cea mai afectata tara de Covid-19 din lume

Vladimir Putin a dat startul unei iesiri din izolare prudenta si regionalizata ,ordonand sfarsitul celor sase saptamani de somaj obligatoriu in Rusia, in pofida faptului ca tara continua sa inregistreze zilnic peste 10. 000 de contaminari cu noul coronavirus, relateaza AFP.

VIDEO Coronavirus: Iesirea din izolare la Paris, afectata de aglomerarea in transportul in comun

Iesirea Frantei din izolarea stricta la domiciliu de 54 de zile din cauza epidemiei de coronavirus a inceput luni intr-un mod haotic, in timp ce mai multe media franceze publica imagini care arata o aglomerare puternica pe unele linii ale metroului parizian, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Coronavirus Rusia: Putin ordona sfarsitul perioadei de somaj la nivel national

Presedintele Putin a ordonat incheierea de marti a perioadei de somaj platit, lege aflata in vigoare de la sfarsitul lunii martie pentru a facilita punerea in aplicare a carantinei, dand semnalul unei iesiri pas cu pas din izolare, dar cu restrictii, scrie AFP.

Putin relaxeaza restrictiile din Rusia. Numarul cazurilor din ultimele zile a crescut cu zeci de mii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat relaxarea masurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza BBC.

Boris Johnson anunta ca nu este momentul ca Marea Britanie sa iasa din izolare

Premierul britanic Boris Johnson a prezentat, duminica, un plan care sa fie pus in aplicare in perioada urmatoare in Marea Britanie, el precizand ca nu este momentul sa se iasa din izolare, insa mentionand o usoara relaxare a masurilor.

Vladimir Putin: Rusia este invincibila atunci cand este unita

Unita, Rusia este invincibila, a spus Vladimir Putin sambata cu ocazia comemorarii a 75 de ani de .

Coronavirus: Franta anticipeaza o reintrare in izolare in regim de urgenta

Franta a inceput astazi o prudenta revenire la normalitate, insa un inalt functionar responsabil de pregatirea acestei iesiri din izolare a avertizat ca trebuie anticipata o reintrare in acest regim restrictiv.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )