Libnet.ro
UNICEF

14:15

Corpul dezmembrat al femeii care a fost gasit intr-o geanta aruncata la gunoi, identificat de politisti. Oamenii legii au retinut si un suspect

Adevărul Adevărul,
Corpul dezmembrat al femeii care a fost gasit intr-o geanta aruncata la gunoi, identificat de politisti. Oamenii legii au retinut si un suspect

Politistii din Chisinau au identificat cine este femeia ucisa recent in Capitala, al carei corp dezmembrat a fost gasit marti, 13 martie, intr-o geanta aruncata in tomberonul de gunoi al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani. continuă pe Adevărul

inca un rus fugit din tara sa din cauza regimului Putin a fost gasit mort la Londra

Nikolai Gluskov, un prieten apropiat al oligarhului rus Boris Berezovski, care si-a trait ultimii ani din viata in exil, a fost gasit mort luni seara in domiciliul sau din Londra, transmite The Guardian.

Inca un exilat rus a fost gasit mort la Londra: Nikolai Glushkov, un prieten apropiat al oligarhului Boris Berezovsky

Un exilat rus care primise azil politic in Londra, prieten apropiat cu fostul oligarh Boris Berezovsky, a fost gasit mort in locuinta sa din Londra, anunta The Guardian.

Arges: Un tanar a fost gasit mort dupa ce a fost ARUNCAT din masina

Un tanar din Pitesti, judetul Arges, a fost gasit mort pe o stada, martorii precizand ca a fost aruncat dintr-o masina. O ancheta este in desfasurate pentru a determina cauza decesului si.

Un om de afaceri rus, critic al Kremlinului, a fost gasit mort la Londra

Cetateanul rus Nikolai Guskov, un apropiat al omului de afaceri Boris Berezovski, a fost gasit mort .

Givenchy A MURIT! Celebrul designer de moda a fost gasit decedat in casa

Givenchy a murit! Celebrul designer de moda francez a fost gasit decedat in casa. Hubert de Givenchy, una dintre figurile legendare ale modei din ultimii 50 de ani, a murit in somn, sambata, la 91 de ani, scri.

Un actor celebru a fost gasit mort. Fusese acuzar de hartuire sexuala si viol

Actorul sud-coreean Jo Min-ki in varsta de 52 de ani, acuzat de hartuire sexuala si viol, a fost gasit mort in casa lui din Seul, scrie BBC, citat de news. ro. Jo Min-Ki, cunoscut pentru roluri din filme si.

Tragedie la Primarie: A fost gasit spanzurat ... (FOTO)

Tragedie la Primaria Campulung Muscel. Un functionar si-a pus capat zilelor in noaptea de luni spre marti. Barbatul s-a spanzurat dupa o cearta cu sotia. Femeia este si cea care l-a gasit mort in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )