Libnet.ro
UNICEF

18:45

Corpul neinsufletit al Iolandei Balas-Soter va fi depus sambata, la sediul Federatiei Romane de Atletism

România Liberă România Liberă,
Corpul neinsufletit al Iolandei Balas-Soter va fi depus sambata, la sediul Federatiei Romane de Atletism

Corpul neinsufletit al Iolandei Balas-Soter va fi depus sambata, 12 martie 2016, intre orele 13,00 si 16,00, la Sediul Federatiei Romane de Atletism, din Str. Primo Nebiolo nr. 2, iubitorii sportului si admiratorii marii campioane putand sa-i aduca un ultim omagiu, inclusiv la Capela Cimitirului militar Ghencea 1, din apropierea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, din Prelungirea Ghencea, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Recordurile Iolandei Balas. Fosta mare atleta a reusit performante fara egal in sportul mondial: 14 recorduri mondiale, dintre care 12 consecutive

Recordurile Iolandei Balas. Iolanda Balas S337;ter s-a nascut la Timisoara din parinti romano-maghiari. inalta de 1,85 metri, antrenata de fostul saritor Janos S337;ter, care devine mai tarziu sotul sau, va ramane in istoria atletismului pentru dominatia probei de saritura in inaltime femei timp de un deceniu.

Iolanda Balas Soter a murit. Ce spunea acum cinci ani despre viata sa

Iolanda Balas Soter a murit vineri, la varsta de 79 de ani. in urma cu cinci ani, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, marea campioana privea inapoi, spre viata sa. N-as.

Parca a picat cerul peste mine. A fost mentorul meu. Gabriela Szabo regreta moartea Iolandei Balas

Dubla campioana olimpica la atletism Iolanda Balas Soeter s-a stins din viata, la varsta de 79 de ani. Doamna atletismului romanesc avea probleme de sanatate de ceva timp, iar vineri a pierdut lupta cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )