Libnet.ro
UNICEF

05:00

Coruptia si protestele din Romania, explicate copiilor de un post TV din Germania (VIDEO)

B1 B1,
Coruptia si protestele din Romania, explicate copiilor de un post TV din Germania (VIDEO)

ZDFtivi, programul pentru copii si adolescenti al postului public de televiziune german ZDF, a realizat un clip animatpentru a le arata celor mai mici ce inseamna coruptia in Romania si cum. continuă pe B1

Protestele din Romania vazute de presa din Ungaria: Guvern respingator si presedinte mincinos

Situatia privind protestele din Romania a fost discutata si de presa din Ungaria. Publicatia Budapest Beacon a publicat un interviu cu filozoful ungur G. Tamas in care acesta vorbeste despre dinamica.

Protestele din Romania continua sa aiba ecou in presa internationala. Tricolorul uman din Piata Victoriei a ajuns pe prima pagina, in editia de luni, a Wall Street Journal, cel mai citit ziar din SUA

Protestele din Romania continua sa aiba ecou in presa internationala. Una dintre cele mai prestigioase publicatii din Statele Unite ale Americii, Wall Street Journal, a deschis editia de luni cu imaginea tricolorului uman format din peste 60. 000 de protestatari.

Protestele din Romania, pe covorul rosu de la Festivalul de la Berlin (VIDEO)

Protestele din Romania impotriva coruptiei si a politicienilor au ajuns sa fie cunoscute si la Festivalul International de Film de la Berlin. Multumita regizorului Tudor Giurgiu, producatoarei Ada.

Rusia se arata iNGRIJORATA fata de protestele din Romania. Ce mesaj de SUSTINERE a trimis Moscova

Protestele din ultimele saptamani din Bucuresti au fost atent monitorizate si de cele mai puternice state din lume. Rusia este una dintre tarile care a observat indeaproape situatia din.

Ana Blandiana, la RFI, despre protestele din Romania: Este evident ca personajul negativ central al tuturor acestor intamplari este presedintele PSD-ului. El nu poate fi dat jos decat de membrii partidului

Scriitoarea Ana Blandiana a vorbit, pentru RFI, despre protestele antiguvernamentale. }n acest context, ea a afirmat ca au fost tentative de manipulare grosiera, din partea liderilor actualei puteri.

Mircea Cartarescu a scris pentru cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung despre protestele din Romania (FOTO)

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, criticul litarar Mircea Cartarescu a anuntat ca a publicat un articol in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung despre ceea ce se intampla.

Protestele din Romania, pe covorul rosu al uneia dintre cele mai importante evenimente cinematografice : Actorul Levente Molnar a afisat mesajul rezist la gala premiilor BAFTA

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la categoria cel mai bun film strain la gala premiilor britanice BAFTA, a afisat la sosirea pe covorul rosu.

Protestele din Romania, pe covorul rosu al uneia dintre cele mai importante evenimente cinematografice : Actorul Levente Molnar a afisat mesajul REZIST la gala premiilor BAFTA

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la castigator al Oscarului pentrucel mai bun film strain , a afisat la sosirea pe covorul rosu la.

Protestele din Romania servesc intereselor Rusiei. O manipulare naroada |OPINIE

Vocile potrivnice protestelor antiguvernamentale, care au pus stapanire pe Romania, au lansat in spatiul public o ipoteza perfida, menita sa-i inspaimante pe cei care sustin Justitia in strada, in frig, si sa-i determine sa stea linistiti la locurili lor. Manipularea insuficient cizelata, grosiera chiar, suna cam asa: protestatarii fac inconstient jocurile Rusiei, care ar profita din plin de destabilizarea situatiei politico-sociale din Romania.

Actorul Levente Molnar sustine protestele din Romania pe covorul rosu la BAFTA: rezist. Nu exista alb sau negru. Exista bunul simt. S-au depasit limitele

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la categoria cel mai bun film strain la gala premiilor britanice BAFTA, a afisat la sosirea pe covorul rosu mesajul rezist, de sustinere a protestelor din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )