Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cosmarul a luat sfarsit! Simona Halep obtine prima victorie impotriva Mariei Sharapova

Online Sport Online Sport,
Cosmarul a luat sfarsit! Simona Halep obtine prima victorie impotriva Mariei Sharapova

Simona Halep pune capat cosmarului numit Maria Sharapova, jucatoare in fata careia pierduse toate cele sapte meciuri disputate pana acum in cariera. Halep s-a impus categoric, cu 6-2, 6-2, pentru un loc in sferturile de la Beijing. continuă pe Online Sport

L'Equipe: In sfarsit, Simona Halep a gasit cheia in fata Mariei Sharapova

Victoria Simonei Halep in fata Mariei Sharapova nu a trecut neobservata, L'Equipe scriind, in editia sa online, ca jucatoarea noastra a gasit in sfarsit cheia in fata rusoaicei.

VICTORIE COLOSALA pentru Simona Halep. in SFARSIT, a reusit asta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o in premiera pe rusoaica Maria Sarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, si s-a calificat in sferturile de finala ale.

Halep, reactie dupa prima victorie cu Sharapova: Mai pot juca asa

Simona Halep este de parere ca a jucat, miercuri, cel mai bun tenis al sau in confruntarile cu Maria Sharapova, jucatoare pe care, dupa sapte incercari nereusite, a reusit intr-un final sa o invinga.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Prima victorie! Simona Halep o spulbera pe Maria Sarapova la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Simona Halep a spulberat-o pe Maria Sarapova, la Beijing! Prima victorie in fata rusoaicei

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, din optimile turneului de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se vor intalni pentru a opta oara in circuitul WTA, iar jucatoarea noastra spera sa obtina prima victorie in fata rusoaicei.

Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in optimi la Beijing

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dupa abandonul Magdalenei Rybarikova. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep a invins-o pe Maria Sharapova in optimile turneului de la Beijing

Simona Halep a invins-o miercuri pe Maria Sharapova in optimile de finala ale turneului de la Beijing, scor 6-2, 6-2 , informeaza Digi Sport. Este prima data cand Halep reusesete sa o.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, inaintea meciului decisiv cu Maria Sarapova: Sa renunte la acest joc...

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit cumpoate fi intrerupt sirul esecurilor Simonei Halep, in fata Mariei Sarapova,la capatul meciului din optimile de la China.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )