Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cosmin Contra, despre plecarea la echipa nationala: Alta intrebare

Adevărul Adevărul,
Cosmin Contra, despre plecarea la echipa nationala: Alta intrebare

CSU Craiova si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce oaspetii au condus cu 2-0. Ar putea fi ultimul meci al lui Contra pe banca dinamovista, tehnicianul fiind dorit la echipa nationala. continuă pe Adevărul

Cosmin Contra, cale libera spre echipa nationala: Cu cine vrea sa il inlocuiasca Dinamo

Numirea oficiala a lui Cosmin Contra ca antrenor al echipei nationale de fotbal pare sa fie doar o chestiune de ore. Joi, FRF a anuntat oficial incheierea raporturilor contractuale cu Christoph Daum, iar.

Cosmin Contra: Am avut un prim contact cu FRF, sunt dispus sa antrenez nationala Romaniei

Cosmin Contra a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a avut un prim contact cu Federatia Romana de Fotbal pentru postul de selectioner. Tehnicianul celor de la Dinamo a precizat ca este dispus sa antreneze echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Cosmin Contra, noul selectioner al Romaniei: Anuntul ar urma sa fie facut in cateva zile

Jurnalistii de la TelekomSport anunta ca problema noului selectioner al Romaniei s-a rezolvat, Cosmin Contra intelegandu-se cu Federatia Romana de Fotbal pentru a prelua echipa.

Cosmin Contra a recunoscut totul. Ce spune despre preluarea Nationalei

Tehnicianul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a avut un prim contact cu oficialii Federatiei Romane de Fotbal carora le-a transmis ca este.

Cosmin Contra este noul antrenor al Nationalei Romaniei

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra 41 de ani), a acceptat, miercuri, oferta Federatia Romane de Fotbal de a-l inlocui pe Christoph Daum la conducerea echipei nationale a Romaniei.

Cosmin Contra va fi noul selectioner al Romaniei. Cine ii ia locul la Dinamo

Cosmin Contra s-a inteles cu Federatia Romana de Fotbal si va deveni noul antrenor al echipei nationale. Gurita vrea sa se desparta de Dinamo inainte de meciul de la Craiova, pentru.

Este oficial! Christoph Daum pleaca de la echipa nationala

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat in clasamentul FIFA. Ce loc ocupa

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat de pe locul 42 pe 41, cu 714 puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publicitatii joi de forul mondial. in ultima luna, de la ierarhia.

Contra: Sunt dispus sa antrenez nationala

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, isi exprima disponibilitatea de a prelua nationala Romaniei, ramasa fara selectioner dupa despartirea de neamtul Christoph Daum.

Dan Petrescu dezvaluie de ce a refuzat sa antreneze echipa nationala. A pus o conditie care nu i-a fost acceptata

Dan Petrescu s-a intalnit cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, care i-a propus sa preia nationala, insa a refuzat oferta federala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )