Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cosmonauta Elena Sorova, prima femeie din Rusia care va ajunge in spatiu dupa o pauza de 17 ani

B1 B1,
Cosmonauta Elena Sorova, prima femeie din Rusia care va ajunge in spatiu dupa o pauza de 17 ani

Cosmonauta Elena Serova va ajunge in spatiu, vineri, urmand sa devina prima femeie dinRusia din cadrul unei misiuni spatiale dupa o pauza de 17 ani, potrivit AFP. Rusoaica de 38 de ani se va afla pentru. continuă pe B1

O femeie din Emiratele Arabe Unite bombardeaza pozitiile teroristilor SIIL (VIDEO)

Mariam Al Mansouri foto), din Abu Dhabi, este prima femeie-pilot din istoria Emiratelor Arabe Unite. De asemenea, ea a devenit prima femeie-pilot din regiune, care participa la bombardarea pozitiilor SIIL din nordul S.

Kremlinul ia in calcul impozitarea banilor scosi din Rusia, pentru a stopa exodul de capital

Intr-o incercare disperata de a stopa fuga investitorilor din economia deja izolata, Rusia analizeaza introducerea unei taxe speciale pentru a descuraja iesirile de capital. Scoaterea banilor din Rusia reprezinta cel mai mare pericol pentru economia.

Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, a demisionat din functie

Directorul executiv al celui mai mare producator de diamante din Rusia, OAO Alrosa, Fiyodor Andreev, si-a anuntat demisia, invocand motive legate de sanatatea sa, scrie Bloomberg.

Elena Udrea dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu

Elena Udrea se da de gol si dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu. Blonda girata de Basescu, chiar ea invitata de multe ori in emisiunile lui Turcescu, pune egal intre presupusa.

Subiectele zilei: Tu stii ce mai fac banii tai? Drumul invizibil al banilor cu care s-a lansat Victor Ponta la presedintie; Opozitia din Rusia cheama la demonstratii impotriva politicii pentru Ucraina a Kremlinului; Am prieteni cu facultate care sunt som

Cum a fost furat bugetul celui mai mare spital judetean din tara. La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj o analiza facuta la computer tomograf era platita cu preturi de trei ori mai mari decat in alte locuri. Sumele exorbitante pentru omul chinuit de boala. A doua cadere a Imperiului Roman. Romanii s-au indragostit de Italia la televizor: era Campionatul Mondial de fotbal din 1990. Au urmat exodul, catre noi locuri de munca, si laudele la adresa unei tari si a unor oameni de poveste. Astazi, lucrurile s-au schimbat.

Prima ninsoare din acest sezon, la Balea Lac: Specialistii nu exclud sa ninga si in zilele urmatoare (FOTO)

La Balea Lac a cazut deja prima ninsoare. Turistii care au ajuns in zona au filmat primii fulgi de nea si au postat imediat imaginile pe Internet. De altfel, meteorologii au avertizat ca e posibil ca, la.

Faze tari: Prima masina din lume scoasa la imprimanta; A stat 44 de ore la o coada sa cumpere un iPhone 6 pentru sotia care l-a parasit!; Exista viata dupa moarte? Iata ce spun psihiatrii

Femeia cu 3 sani chiar exista! Cum si de ce a ajuns asa. Jasmine Tridevil, o tanara din Statele Unite ale Americii, a cheltuit peste 20. 000 de dolari pentru a-si face un implant mamar neobisnuit. Misterul bilelor verzi de pe o plaja din Australia. Am calcat pe una, nu stiam daca e vie sau nu. Australienii sunt obisnuiti sa vada cele mai ciudate creaturi din lume, dar pana si pe ei i-a surprins aparitia de pe plaja.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )