Libnet.ro
UNICEF

13:30

Costin Marculescu, ultima fotografie cu el in viata. Mesaj emotionant pentru Dan Capatos.

Playtech Playtech,
Costin Marculescu, ultima fotografie cu el in viata. Mesaj emotionant pentru Dan Capatos.

Vestea tragicei disparitii a lui Costin Marculescu a dat peste cap tot showbiz-ul romanesc. Aseara, tarziu, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show, s-a facut anuntul tragicului sfarsit al actorului. Costin Marculescu, ultima fotografie cu el in viata Pe contul sau de facebook, plin de poze si comentarii haioase, apar ultimele sale momente . continuă pe Playtech

Andreea Tonciu rupe tacerea. Ce ii spunea la telefon Costin Marculescu

Vestea mortii fulgeratoare a lui Costin Marculescu a venit ca un soc pentru toata lumea, in special pentru cei care l-au cunoscut. Printre apropiati se numara si Andreea Tonciu, care a tinut sa transmita un mesaj sensibil in mediul online, in memoria artistului. Andreea Tonciu a rememorat un moment emotionant cu Costin Marculescu: Tin minte .

Surse INML: Costin Marculescu a murit in urma unui infarct

Surse INML au declarat pentru ca actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct.

Ultimul mesaj al lui Costin Marculescu, postat pe Facebook cu cateva zile inainte sa moara. Am furat startul la terase (FOTO)

Actorul Costin Marculescu a fost gasit fara suflare in cada, miercuri seara. Corpul lui Costin Marculescu se afla intr-o stare avansata de putrefactie si a fost transportat la Institutul de Medicina Legala.

Cristina Topescu si Costin Marculescu, moarte trasa la indigo! Cine le-a fost aproape in ultima clipa

La Costin Marculescu nu mai raspundea nimeni de trei zile, cainele pe care il avea latra si plangea de luni, iar absenta de pe retelele de socializare ar fi reprezentat un indiciu. Surse din cadrul ISU au declarat pentru Mediafax ca actorul a fost gasit fara suflare in cada, in propria locuinta. in cazul Cristinei .

Costin Marculescu s-a iubit cu femeie maritata. Toata Romania o cunoaste

Spovedania controversata. Costin Marculescu starnea un mare scandal in lumea mondena, in 2019, odata cu dezvaluirile intime despre viata amoroasa, facute in cartea sa. Pe lista femeilor care au trecut prin filmul vietii lui se numara si una maritata, celebra in Romania. Costin Marculescu s-a iubit cu o femeie maritata. Relatia nu a fost niciodata .

Fosta iubita a lui Costin Marculescu rupe tacerea. Ce probleme de sanatate avea

In noaptea de miercuri spre joi, Costin Marculescu a fost gasit mort in cada. Fosta lui iubita, Cristina, rupe tacerea. De ce boala suferea regretatul actor si cat de des apela 112 din aceasta cauza, in continuare. Cristina rupe tacerea. Marturii Fosta partenera de viata a lui Costin Marculescu dezvaluie misterul legat de moartea subita .

Costin Marculescu si-a prezis moartea: Cand voi pleca printre stele, vreau sa stiti ca va multumesc!

Costin Marculescu a postat in urma cu doi ani, un mesaj sfasietor despre moartea sa.

Costin Marculescu si-a prezis moartea: Cand voi pleca printre stele, vreau sa stiti ca va multumesc!

Costin Marculescu a postat in urma cu doi ani, un mesaj sfasietor despre moartea sa.

Tragedia cumplita care i-a marcat viata lui Costin Marculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur in casa

Plin de viata, inconjurat de prieteni, mereu vesel si pus pe glume, Costin Marculescu, s-a stins in singuratate. La fel ca regretata jurnalista Cristina Topescu, actorul din Liceenii a fost gasit mort in casa. Avea un catel pe care care il iubea nespus si despre care spunea ca este puiul sau frumos si cuminte.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )