Libnet.ro
UNICEF

06:30

COVID-19, Etapa a doua a vaccinarii. Cum se pot programa la vaccin persoanele cu dizabilitati din Deva

Adevărul Adevărul,
COVID-19, Etapa a doua a vaccinarii. Cum se pot programa la vaccin persoanele cu dizabilitati din Deva

Etapa a doua de vaccinare anti-Covid incepe de vineri, 15 ianuarie 2021. Primaria Deva a anuntat procedura pe care trebuie sa o urmeze persoanele cu dizabilitati, pentru a se putea programa la vaccin. continuă pe Adevărul

Romanii inclusi in etapa a doua de vaccinare isi pot face cont pe platforma, dar se pot programa doar de vineri, dupa ora 15.00

Romanii inclusi in etapa a doua de vaccinare - persoanele cu varsta peste 65 de ani, pacientii cu boli cronice si angajatii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale - isi pot face cont pe platforma de programari, insa programarea in sine pentru vaccinare se poate face doar de vineri, 15 ianuarie, dupa ora 15. Vaccinarea efectiva va incepe luni.

Lista centrelor de vaccinare COVID 19 din judetul Hunedoara, pentru Etapa a doua a vaccinarii

10 centre de vaccinare anti-COVID 19, stabilite pentru etapa a doua a procesului de vaccinare, vor fi deschise in judetul Hunedoara.

Compania BioNTech anunta ca ar putea produce doua miliarde de doze de vaccin anti-COVID-19 pana la sfarsitul lui 2021

Compania germana BioNTech anunta ca ar putea produce doua miliarde de doze de vaccin anti-COVID-19pana la finalul acestui an. Asta in conditiile in care pana acum reprezentantii companiei din domeniul.

BioNTech si-a majorat tinta de productie pentru 2021 la doua miliarde de doze de vaccin pentru COVID-19

Compania germana de biotehnologie BioNTech a anuntat luni ca in acest an intentioneaza sa produca doua miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19, un numar semnificativ mai mare decat precedentul obiectiv de 1,3 miliarde de doze, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )