Libnet.ro
UNICEF

10:15

COVID-19, produs intr-un laborator? Raspunsul lui Raed Arafat

Antena3 Antena3,
COVID-19, produs intr-un laborator? Raspunsul lui Raed Arafat

Raed Arafat a afirmat, luni, la Antena 3, ca pe plan mondial exista mecanisme pentru a se ancheta daca noul coronavirus a fost produs intr-un laborator sau a aparut pe cale naturala. continuă pe Antena3

Raed Arafat, avertisment pentru romani dupa relaxarea restrictiilor: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai. Chiar daca de azi nu mai este necesara completarea declaratiei pe propria raspundere pentru deplasarea in interiorul localitatii, asta nu inseamna sa nu respectam regulile, spune Arafat.

Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care acuza ca au fost lasati sa moara pacienti cu boli cronice pentru ca nu au fost primiti in spitale

Raed Arafat le-a raspuns, luni, la Antena 3, celor care au acuzat ca pacientii cu boli cronice nu au putut fi tratati in contextul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat, despre manipularile in cazul COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe!

Raed Arafat a afirmat, luni, la Antena 3, ca manipularile prin intermediul fake news-urilor ar putea fi dictate de forte externe. Seful DSU subliniaza ca nu exista nicio indoiala ca aceste atacuri au fost bine coordonate.

Raed Arafat: Va trebui sa convietuim cu coronavirusul pana se gaseste un vaccin

Raed Arafat afirma ca cei care nu respecta masurile impuse pentru starea de alerta vor fi cu siguranta amendati. Seful DSU spune ca este o greseala sa credem ca ne vom intoarce prea curand la modul de viata de dinaintea pandemiei.

Raed Arafat: Am vazut oameni fara masti in tramvai. Daca nu respectam recomandarile, ne vom trezi cu o crestere semnificativa a cazurilor

Daca nu purtam masti de protectie si nu respectam recomandarile autoritatilor, vom avea o crestere uriasa a numarului de cazuri pozitive de coronavirus, atrage atentia Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat critica protestul din Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, a declarat .

Raed Arafat: Trebuie sa fim foarte responsabili

Raed Arafat a lansat un avertisment pentru romani, carora le-a atras atentia ca vor fi sanctionati daca nu respecta regulile.

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Raed Arafat: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea

Raed Arafat, secretar de stat MAI, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Digi FM ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai.

Digi24 Raed Arafat: Nu am deschis drumurile la mare si la munte ca sa mearga toata lumea

Raed Arafat, secretar de stat MAI, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Digi FM ce inseamna starea de alerta si ce masuri se impun incepand de vineri, 15 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )