Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cozmin Gusa: Basescu este de acord cu decizia CCR pentru ca Elena Udrea are de suferit de pe urma interceptarilor

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa: Basescu este de acord cu decizia CCR pentru ca Elena Udrea are de suferit de pe urma interceptarilor

Consultantul politic Cozmin Gusa a aratat, la Realitatea TV, ca decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) prin care SRI nu mai poate face interceptari in dosare de coruptie este una cu care Traian Basescu este de acord, din pricina faptului ca una dintre femeile apropiate dansului, Elena Udrea, are de suferit si oameni apropiati dansului au de suferit de pe urma implicarii SRI in anchetele oamenilor legii. continuă pe Adevărul

Codruta Kovesi: pentru a respecta decizia CCR este nevoie de modificari privind structura de personal a DNA si de resurse umane si tehnice

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, referindu-se la decizia CCR privind interceptarile, ca orice sprijin tehnic trebuie sa fie acordat doar de procurori, politisti sau companiile de telecomunicatii si ca, pentru a face fata acestei situatii, este nevoie de resurse umane si tehnice suplimentare.

IGPR, dupa decizia CCR: avem nevoie de 1.000 de ofiteri si agenti de politie si 30 de milioane de euro

IGPR informeaza, printr-un comunicat transmis miercuri seara Agerpres, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), pentru realizarea supravegherii tehnice in noul context legislativ, se impune suplimentarea structurii organizatorice a Politiei Romane cu 1. 000 de posturi de ofiteri si agenti de politie, precum si rectificarea bugetului institutiei cu aproximativ 30 de milioane de euro.

De ce sustine Traian Basescu decizia CCR privind supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale

Liderul Miscarii Populare Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca era necesara interventia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste articolul 141 din noul Cod de Procedura Penala, care reglementeaza supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale, transmite Agerpres.

Kovesi, despre decizia CCR: Durata de solutionare a unor dosare va creste

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca va trebui sa foloseasca anumite resurse umane care lucreaza la dosarele penale la serviciul tehnic, in urma deciziei CCR. intr-o emisiune la Digi24, Kovesi a spus ca este nevoie de 130 de politisti judiciari si 10 milioane de euro pentru a folosi infrastructura SRI.

DNA cere suplimentarea bugetului institutiei cu 10,4 milioane de euro pentru achizitionarea de masini si tehnica de interceptare, dupa decizia CCR

Directia Nationala Anticoruptie a transmis miercuri Ministerului Justitiei o adresa in care explica de ce este necesara promovarea unei Hotarari de Guvern prin care sa fie suplimentat numarul maxim de posturi al DNA cu 130 de ofiteri si agenti de politie judiciara, precum si rectificarea bugetului institutiei cu suma de 10. 000 de euro, pentru achizitionarea de masini si echipamente tehnice suplimentare de interceptare, in urma deciziei Curtii Constitutionale.

Decizia CCR o va salva pe Elena Udrea de puscarie?

Elena Udrea ar putea beneficia de pe urma deciziei CCR de anulare a interceptarilor realizate cu suportul tehnic al SRI in dosarul Microsoft in care este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii de avere.

Interceptarile dupa decizia CCR se vor face tot cu aparatura SRI. Anuntul facut de Ministrul Justitiei, Raluca Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat solutia gasita de ministerul de resort pentru continuarea interceptarilor chiar si dupa publicarea deciziei Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutional un articol din Codul de Procedura Penala referitor la interceptari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )