Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce sustine Traian Basescu decizia CCR privind supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale

România Liberă România Liberă,
De ce sustine Traian Basescu decizia CCR privind supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale

Liderul Miscarii Populare Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca era necesara interventia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste articolul 141 din noul Cod de Procedura Penala, care reglementeaza supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Codruta Kovesi: pentru a respecta decizia CCR este nevoie de modificari privind structura de personal a DNA si de resurse umane si tehnice

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, referindu-se la decizia CCR privind interceptarile, ca orice sprijin tehnic trebuie sa fie acordat doar de procurori, politisti sau companiile de telecomunicatii si ca, pentru a face fata acestei situatii, este nevoie de resurse umane si tehnice suplimentare.

Cozmin Gusa: Basescu este de acord cu decizia CCR pentru ca Elena Udrea are de suferit de pe urma interceptarilor

Consultantul politic Cozmin Gusa a aratat, la Realitatea TV, ca decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) prin care SRI nu mai poate face interceptari in dosare de coruptie este una cu care Traian Basescu este de acord, din pricina faptului ca una dintre femeile apropiate dansului, Elena Udrea, are de suferit si oameni apropiati dansului au de suferit de pe urma implicarii SRI in anchetele oamenilor legii.

Gorghiu: Nu vom face nicio alianta nici cu Traian Basescu, nici cu PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu va face nicio alianta nici preelectorala, nici postelectorala cu Traian Basescu sau cu PSD si a precizat ca apelul privind concentrarea votului pe candidatul PNL la Primaria Capitalei este adresat in principal electoratului, transmite Agerpres.

Ce scor spera Traian Basescu sa obtina MP la alegeri locale

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca obiectivul acestei formatiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obtinerea a 10-12% din voturile electoratului, transmite Agerpres.

Reactiile DNA si DIICOT, dupa motivarea CCR privind interceptarile facute de SRI in dosare penale: Este nevoie de 330 de politisti si de 30.415.000 de euro

Conducerea DNA explica, printr-un comunicat de presa, care sunt efectele deciziei CCR privind interzicerea realizarii interceptarilor de catre SRI, sustinand ca hotararea va impune detasarea, in cadrul DNA, a 130 de politisti, dar si cheltuieli de aproximativ 10. 000 de euro. La randul sau, DIICOT arata ca are nevoie de 20 de milioane de euro si 200 de politisti.

Traian Basescu: in Romania, la ora actuala, sunt doua femei extrem de puternice, Laura Codruta Kovesi si Elena Udrea

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania, potrivit unei afirmatii facut luni seara la TVR.

Fostul sef al Politiei Buzau, candidat la primaria orasului din partea partidului condus de Traian Basescu

Miscarea Populara a lui Traian Basescu intra in lupta pentru primaria Buzau cu fostul comandant al politiei buzoiene, Ion Marin, transformat dupa pensionare in detectiv particular. A devenit expert in filarea sotilor infideli sau descoperirea microfoanelor ascunse prin birourile unor oficiali.

Felix Rache prezinta noua adresa de email a lui Traian Basescu. Coincidenta ar fi prea mare!

Felix Rache a prezentat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, noua adresa de e-mail a lui Traian Basescu, in contextul in care o gluma la adresa deputatului Cristian Rizea a prins contur in doar cateva.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Catalin Predoiu: Nu exclud o alianta cu partidul lui Traian Basescu

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca apelul sau catre o alianta a fortelor de dreapta pentru castigarea Bucurestiului nu exclude formatiunea condusa de Traian Basescu si nici alte partide de dreapta. Afirmatia lui Predoiu vine in contradictie cu pozitia Alinei Gorghiu, care a declarat in repetate randuri ca exclude orice colaborare cu Miscarea Populara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )