Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump, oficial al 45-lea presedinte al SUA: Republicanul a depus juramantul de investitura (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, oficial al 45-lea presedinte al SUA: Republicanul a depus juramantul de investitura (VIDEO)

Donald Trump este, oficial, al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Republicanul a depusjuramantul de credinta pe scarile Capitoliului din Washington D. C, in prezenta presedintelui Curtii. continuă pe B1

Donald J Trump devine al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dupa o campanie care a divizat profund tara

Donald John Trump devine vineri al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dupa o campanie care a divizat profund tara, un scrutin al carui rezultat a luat prin surprindere o lume intreaga si o tranzitie care s-a desfasurat mai mult pe Twitter, scrie.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Dati-i o sansa tatalui meu! TRUMP devine al 45-lea presedinte al SUA

Ivanka Trump, fiica presedintelui american ales Donald Trump, a facut apel la detractorii tatalui sau 'sa-i dea o sansa', recunoscand totodata ca ea il sfatuieste uneori sa nu ma.

Zeci de artisti participa la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Elton John a refuzat sa cante pentru al 45-lea presedinte al Statelor Unite |VIDEO

Numerosi artisti vor urca pe scena, la ceremonia de investitura a lui Donald Trump, in functia de presedinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de controverse, dat fiind ca numeroase staruri au refuzat public oferta de a participa la eveniment.

VIDEO. Donald Trump este oficial cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs ca presedinte ale SUA, Trump Administratia si Guvernul vor fi ale poporului

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

Donald Trump este, oficial, cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs, Trump a repetat mesajul din campanie Administratia si Guvernul vor fi ale poporului. America va incepe sa castige din nou! |VIDEO

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Ziua investirii lui Donald Trump: Viitorul cuplu prezidential a participat la o slujba religioasa la o biserica din apropierea Casei Albe (VIDEO)

La Washington au inceput ceremoniile premergatoare investirii in functie a lui Donald Trump, care va deveni astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Trump si-a inceput.

Pavel Filip l-a felicitat pe Donald Trump cu prilejul investirii in functie

Premierul Pavel Filip a transmis luni, 20 ianuarie, un mesaj de felicitare celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald John Trump, cu prilejul investirii in functie.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )