Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO. Donald Trump este oficial cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs ca presedinte ale SUA, Trump Administratia si Guvernul vor fi ale poporului

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Donald Trump este oficial cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs ca presedinte ale SUA, Trump Administratia si Guvernul vor fi ale poporului

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii. continuă pe România Liberă

Donald Trump este, oficial, cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs, Trump a repetat mesajul din campanie Administratia si Guvernul vor fi ale poporului. America va incepe sa castige din nou! |VIDEO

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Donald Trump, oficial al 45-lea presedinte al SUA: Republicanul a depus juramantul de investitura (VIDEO)

Donald Trump este, oficial, al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Republicanul a depusjuramantul de credinta pe scarile Capitoliului din Washington D. C, in prezenta presedintelui Curtii.

Donald Trump, un adevarat CINEFIL. Care sunt FILMELE preferate ale presedintelui ales al SUA (FOTO)

Dincolo de a a fi noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump este un om normal caruia ii plac filmele. Jurnalistii de la BBC au aflat care sunt filmele pe care presedintele ales al Americii le vizioneaz.

IMAGINE VIRALA: Donald Trump, prezentat intr-o pictura drept un ANIMAL dintr-un film celebru. Fotografia, distribuita si de MADONNA (FOTO)

O pictura in care Donald Trump este prezentat sub forma personajului King Kong a devenit virala pe internet in ultimele zile. Zeci de mii de internauti au distribuit imaginea, printre acestia.

ANALIZA Donald Trump influenteaza economia lumii de pe Twitter

De la alegerea sa, noul presedinte american si-a dezvaluit obiectivele economice mai ales prin mesaje pe Twitter. Principala obsesie a lui Donald Trump este crearea de locuri de munca in Statele Unite ale Americii, slujbe care ar fi fost furate de globalizare si de tarile cu salarii mici, in opinia viitorului sef al Casei Albe.

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro: Donald Trump nu poate sa fie mai rau decat Obama. Doar atat indraznesc sa spun. Obama a lasat lumea nenorocita de terorism

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a declarat ca viitorul lider de la Washington, Donald Trump, este victima unei campanii globale de ura si nu poate sa fie mai rau decat Barack Obama.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Ziua investirii lui Donald Trump: Viitorul cuplu prezidential a participat la o slujba religioasa la o biserica din apropierea Casei Albe (VIDEO)

La Washington au inceput ceremoniile premergatoare investirii in functie a lui Donald Trump, care va deveni astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Trump si-a inceput.

Biletul la ceremonia de investire a lui Donald Trump, unde merge seful PSD, costa intre 100.000 si un milion de dolari. Cine este Elliot Broidy, afaceristul corupt care l-a invitat pe Dragnea in America

Elliott Broidy, cel care i-a chemat pe Dragnea si Grindeanu in SUA, este un controversat vicepresedinte al comitetului care se ocupa de ceremoniile de inaugurare a noului presedinte al SUA, Donald Trump.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )