Libnet.ro
UNICEF

20:01

Cozmin Gusa: Generalul Vlad a vrut sa faca ceva pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa: Generalul Vlad a vrut sa faca ceva pentru Romania

Consultantul politic Cozmin Gusa sustine ca generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii comunisteinainte de evenimentele din 1989, a vrut sa faca ceva pentru Romania si ca nu i-a acordat, din punct de vedere public, meritele deosebite pe care le-a avut. continuă pe Adevărul

Cozmin Gusa despre numirea lui Gerhard Schroder: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic, Cozmin Gusa, a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei in fruntea Consiliului de Administratie a Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consulantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

Cozmin Gusa, despre numirea lui Gerhard Schroder la conducerea Rosneft: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic Cozmin Gusa a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei, in fruntea Consiliului de Administratie al Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consultantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

Ultimul sef al securitatii lui Ceausescu s-a stins din viata. Generalul Vlad avea 86 de ani

Ultimu sef al securitatii lui Nicolae Ceausescu a murit la varsta de 86 de ani. Generalul Iulian Vlad ar fi implinit 86 de ani in luna februarie. Iulian Vlad a fost un general roman,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )