Libnet.ro
UNICEF

10:30

Craciun 2013: cele mai frumoase carti cadou

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Craciun 2013: cele mai frumoase carti cadou

Cartile sunt cele mai bune cadouri, cu exceptia cazului in care persoana careia vreti sa i le daruiti este alergica la citit. Ana. Portretul Reginei / Anne. Portrait of the Queen . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cele mai infioratoare crime care au avut loc in Hunedoara, in anul 2013

Sase oameni au fost ucisi in judetul Hunedoara de la inceputul acestui an. Una dintre cele mai infioratoare crime s-a petrecut in Hunedoara, chiar de Dragobete.

Cele mai populare emisiuni romanesti pe Google in 2013

Romanii au Talent, Vocea Romaniei si Acces Direct sunt cele mai cautate nume de emisiuni romanesti pe Google, potrivt Zeitgeist 2013, un clasament realizat de motorul de cautare pentru a oferi o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului si.

Cele mai importante 13 evenimente media din 2013

Demisia lui Adrian Sarbu de la grupul american CME, modificarea Legii Audiovizualului prin Ordonanta de Urgenta sau lansarea serviciului de televiziune prin satelit al Orange se numara printre cele mai importante evenimente pe piata locala de media.

Antipa si Muzeul Taranului Roman, cele mai cautate muzee pe Google, in Romania, in 2013

Muzeul Antipa si Muzeul Taranului Roman din Bucuresti sunt cele mai cautate institutii muzeale pe motorul de cautare Google in 2013, in Romania, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet, relateaza Mediafax.

Scandalurile carnii de cal si Rosia Montana, printre cele mai mediatizate subiecte online in 2013: vezi restul temelor

Scandalul carnii de cal, laptele infestat cu aflatoxina, Rosia Montana si problema cainilor comunitari din Bucuresti au fost unele dintre cele cele mai discutate subiecte in mass-media online autohtone in anul 2013. Acestea au generat un total de.

Billboard: Bon Jovi, trupa cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013

Trupa Bon Jovi, Pink sau Rihanna sunt artistii cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013, arata topul intocmit de revista Billboard, veniturile obtinute fiind de peste 100 de milioane de euro. in schimb, nume precum Roger Waters, One Direction, Justin Bieber, Madonna, Jay Z sau Lady Gaga au castigat sub 60 de milioane de euro.

Ele sunt cele mai stilate DJ-ite ale anului!

Mia Moretti, Hannah Bronfman si Harley Viera-Newton sunt doar cateva dintre cele mai bine imbracate DJ-ite ale anului 2013, conform Harpers Bazaar.

Topul Forbes: Dwayne Johnson, actorul cu cele mai mari incasari in 2013

FOTODwayne Johnson ocupa primul loc in topul Forbes al actorilor care au generat cele mai mari incasari in 2013, intimpce colegii sai din distributia filmului Furios si iute 6, Vin Diesel si regretatul Paul Walker, s-au clasat pe locul al patrulea, respectiv al saselea.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Cele mai tari 13 declaratii din acest an ale guvernatorului Mugur Isarescu

Declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, sunt asteptate cu sufletul la gura de analisti si de presa, la fiecare iesire publica vorbele bancherului central avand puterea sa miste cursul, sa anunte tendinte in ceea ce priveste dobanzile sau sa avertizeze asupra riscurilor din economie. Wall-Street. ro prezita cele mai interesante 13 declaratii facute de Mugur Isarescu in acest an.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )